در روزهایی که پرسپولیس به دنبال قطع همکاری با سرمربی خود میباشد، این سوال مطرح است که کمیته فنی باشگاه در زمان انتخاب این سرمربی ...
گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»؛ طی روزهای اخیر و با وجود تعطیلی لیگ برتر، پرسپولیس در صدر اخبار قرار دارد و موضوع قرارداد ژوزه با این تیم و ادامه همکاری وی با سرخپوشان در ادامه فصل، در راس اخبار ورزشی است.
رویانیان این روزها به دنبال راه حلی منطقی و البته کم ضرر برای فسخ قرارداد مانوئل ژوزه است و در همین راستا طی هفته گذشته و امروز سه جلسه با این سرمربی پرتغالی برگزار کرده است.
مدیرعامل پرسپولیس سعی دارد با متقاعد کردن ژوزه به فسخ قرارداد بدون دریافت کل مبلغ، جلوی ضررهای بیشتر پرسپولیس را بگیرد و این ماجرا را بدون حاشیه حل و فصل کند، اما ظاهراً ژوزه برای پول قرارداد خود نقشه کشیده و حاضر نیست بدون دریافت کل مبلغ قرارداد از این تیم جدا شود.
رویانیان پیش از این اعلام کرده بود که اگر برای جدایی بی دردسر مانوئل به توافق نرسیم، به ناچار نیم فصل دوم نیز او را روی صندلی می نشانیم، اما بدون حضور دستیاران خارجی اش.
آخرین اخبار از پرسپولیس حاکی از این است که ژوزه به هیچ عنوان مخالف جدایی از پرسپولیس نیست، اما تمام پول خود را درخواست کرده است.
از طرف دیگر کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس به عملکرد ژوزه در نیم فصل اول نمره قبولی نداده و بر جدایی این سرمربی پرتغالی پافشاری می کند که این امر، تصمیم گیری را برای مدیرعامل سخت تر کرده است.
کمیته فنی در جلسه هفته گذشته خود، یحیی گل محمدی را بعنوان سرمربی موقت پرسپولیس معرفی کرد و فعلاً او را روی صندلی هدایت این تیم نشانده است، اما نکته قابل توجه در روزهایی که همه تیرها به سمت رویانیان نشانه رفته، این است که کمیته فنی در عملکرد ضعیف ژوزه چقدر تاثیر داشته است؟
آیا حضور ژوزه در پرسپولیس با تایید اعضای کمیته فنی نبوده است؟ آیا اعضای این کمیته پس از برگزاری جلسات مکرر به این نتیجه نرسیدند که این سرمربی همان کسی است که می تواند پرسپولیس را قهرمان کند؟
افشین پیروانی در صحبت های اخیر خود گفت: انتخاب گل محمدی در این مقطع بهترین تصمیم پرسپولیس بود؛ چرا که این تیم تا کنون هزینه های زیادی را بابت حضور مربیان خارجی پرداخت کرده است.
علی پروین نیز گفت: نتایج ژوزه در نیم فصل اول قابل قبول نبود؛ بنابراین باید به دنبال حضور دستیاران ایرانی در کنار ژوزه باشیم.
ابراهیم آشتیانی نیز در همین زمینه افزود: موافق مربی خارجی بودم و ژوزه کارنامه درخشانی داشت، اما وی مانند هندوانه در بسته بود، البته من به نتایج ضعیف پرسپولیس انتقادات زیادی داشتم.
اعضای کمیته فنی باشگاه پرسپولیس و همچنین سایر باشگاه ها باید بدانند که نقش مهمی در نتیجه گیری های تیم ها دارند و بهتر است در انتخاب ها در کنار مدیرعاملان باشند.
درست چند ماه قبل و در آستانه آغاز لیگ برتر همین اعضایی که امروز در مقابل ژوزه قرار گرفته اند، او را بهترین سرمربی برای این تیم می دانستند؛ آیا با این اتفاقات می توان به این نتیجه رسید که اعضای این کمیته در زمان انتخاب ژوزه با دقت عملکرد او را در سایر تیم ها مورد بررسی قرار نداده بودند؟
متاسفانه در باشگاه های فوتبال ما، اعضای کمیته فنی باشگاه فقط در این گونه موارد دور هم جمع شده و با هم شور می کنند؛ آیا بررسی عملکرد تیم و کادر فنی وظیفه آنان نیست؟
سوال مهمتر از اعضای کمیته فنی این است که چرا باز هم با وجود اینکه بارها اعلام کرده اند برگزاری جلسات کمیته فنی بیهوده است، باز هم با یک فراخوان رسانه ای که از سوی مدیریت باشگاه صادر می شود، به سرعت گرد هم می آیند و شور می کنند؟
از طرف دیگر اعضای کمیته فنی کلاه خود را قاضی کنند و راستش را بگویند، چند بار در محل تمرینات تیم حضور یافته و عملکرد کادر فنی و بازیکنان را زیر نظر گرفته اند؟ آنان چند بار در ورزشگاه حاضر شده و همراه هواداران تیم را تشویق کرده اند؟ آیا بازیکنان این تیم را از نزدیک دیده و آنها را می شناسند؟
آیا وظایف کمیته فنی باشگاه ها جز ارتقای استانداردهای فوتبال، توسعه دانش فنی فوتبال، نظارت و ارزیابی روند ارتقای کیفی تیم های فوتبال، ارتقای عملکرد فنی تیم های باشگاه های فوتبال، گسترش تعاملات فنی فوتبال کشور، توسعه اخلاق حرفه ای و احترام به ارزش های ملی در فوتبال کشور است؟ آیا اعضای کمیته های فنی باشگاه ها به واقع بر وظایف خود واقفند؟