تحریم ها نباید به بودجه موسسات پژوهشی آسیب برسانند
کد خبر:۲۱۹۸۷۶
حداد عادل در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

تحریم ها نباید به بودجه موسسات پژوهشی آسیب برسانند

حداد عادل گفت با وجود تحریم های فعلی باید اولویت بودجه ای را به موسساتی بدهیم که در مقابله با تحریم ها می توانند موثر باشند.

 

دکتر غلامعلی حداد عادل در گفت‌وگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو» از لزوم دقت در تخصیص بودجه موسسات پژوهشی سخن گفت و اظهار داشت: با وجود تحریم های فعلی باید اولویت بودجه ای را به موسساتی بدهیم که در مقابله با تحریم ها می توانند موثر باشند.

 

وی افزود: نباید اجازه بدهیم تحریم ها به بودجه موسسات پژوهشی آسیب برسانند و اگر قرار بر صرفه جویی شد موسساتی نظیر جهاد دانشگاهی باید آخرین موسساتی باشند که صرفه جویی در رابطه با آنها اعمال می شود.
 
حداد عادل گفت: این موسسات می‌توانند با توان علمی خود به موفقیت کشور در مقابله با تحریم‌ها یاری رسانند.
 
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی از تاثیر نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی در زمینه آگاهی بخشی عمومی سخن گفت و اظهار داشت: امیدوارم با حضور مدیران صنعتی و پژوهشی کشور در این نمایشگاه و بازدید از این دستاوردها، افق های تازه ای در عرصه های علمی کشور گشوده شود.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار