آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۱۴۰۷
مصری در جمع خبرنگاران -1:

صد درصد هزینه‌های جاری تا پایان سال 91 تامین شده است

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس گفت: صددرصد هزینه‌های جاری سال 91 تامین شده و جای هیچ نگرانی‌ برای هزینه‌های جاری وجود ندارد.
به گزارش خبرنگار مجلس «خبرگزاری دانشجو»، عبدالرضا مصری امروز در حاشیه صحن غیرعلنی مجلس که برای بررسی نحوه بررسی لایحه بودجه 92 برگزار شده بود، در جمع خبرنگاران بیان داشت: مجلس امروز بنا به درخواست نمایندگان و دستور هیئت رئیسه، جلسه غیرعلنی رسمی در مورد بودجه 92 با در نظر گرفتن شرایط اقتصاد مقاومتی که توسط مقام معظم رهبری مطرح شد و همچنین نگاه به هزنیه و درآمدهای بودجه، برگزار کرد. 
 
وی با اشاره به نمایندگان مراکز و نهادهای مختلف در این جلسه گفت: قاسمی از مرکز پژوهش‌ها، ممبینی و کردبچه از دولت و باهنر از مجلس مباحثی را در ارتباط با بودجه 92 مطرح کردند.
 
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس با اشاره به اظهارات قاسمی، نماینده مرکز پژوهش‌ها تصریح کرد: وی مسائل کلی در مورد جداول بودجه و اینکه هر جدولی باید ردیفی داشته باشد، مطرح کرد.
 
مصری افزود: بنا بر نظر قاسمی بودجه نباید محلی برای قانون‌گذاری‌های بعدی باشد، بلکه تنها باید در قالب بودجه دیده شود.
 
وی همچنین تاکید کرد: رعایت احکام برنامه و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری باید مبنای بودجه‌ریزی باشد.
 
نماینده مردم کرمانشاه با اشاره به اظهارات کردبچه گفت: افزایش درآمدها در بودجه و لزوم کاهش هزینه‌ها از موارد مطرح شده توسط کردبچه بود.
 
مصری با اشاره به اظهارات ممبینی بیان داشت: نماینده دولت گزارشی کلی در مورد 9 ماهه اول بودجه 91 از نظر تحقق درآمدها، هزینه‌های جاری و عمرانی، میزان تخصیص جاری و عمرانی مطرح کرد و همچنین اعلام کرد که تا پایان سال 91 صددرصد هزینه‌های جاری تامین شده است و جای هیچ نگرانی‌ برای هزینه‌های جاری‌ که توسط دولت بازنگری شده، وجود ندارد.
 
وی ادامه ادامه داد: باهنر نیز در خصوص اثرات هدفمندی یارانه‌ها و بحث‌های اخیر مطالبی را عنوان کرد و همچنین چند نماینده دیگر به بیان اظهاراتی در این مورد پرداختند.
 
سخنگوی هیئت رئیسه با بیان اینکه کمتر از نیمی از زمان جلسه غیرعلنی به بحث یارانه‌ها اختصاص یافت، گفت: قرار بر این شد اگر قرار است مطلبی تحت عنوان هدفمند کردن یارانه‌ها گفته شود، برای جلوگیری از سردرگم شدن مردم، دو طرف سکه عنوان شود؛ بنابراین همکاران ما همچون حجت‌الاسلام مصباحی‌مقدم، حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد و باهنر در موضوع هدفمندی یارانه‌ها مطالعاتی کرده بودند و صحبت‌های مفصلی نیز در ارتباط با این موضوع داشتند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار