آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۹۲۸۴
میرتاج الدینی در جمع خبرنگاران:

شورای نگهبان قطعا به بخشی از اصلاح موادی از قانون انتخابات ایراد می گیرد / زمان ارائه بودجه باید تغییر کند

مشاور رئیس جمهور گفت: زمان ارائه بودجه باید تغییر کند؛ امسال بودجه از ...
شورای نگهبان قطعا به بخشی از اصلاح موادی از قانون انتخابات ایراد می گیرد / زمان ارائه بودجه باید تغییر کند

به گزارش خبرنگار مجلس «خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام میرتاج‌الدینی مشاور رئیس جمهور ظهر امروز در جمع خبرنگاران گفت: شورای نگهبان قطعا به بخشی از طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ایراد خواهد گرفت؛ به خصوص در آن موادی که اعمال قوه مجریه را در سایر قوا متمرکز کرده و یا آن دسته از موادی که اختیارات دولت را محدود می‌کند چرا که این موارد خلاف قانون اساسی است.

 

وی افزود: همچنین هیئت اجرایی که در رأس وزارت کشور تعریف شده است و اختیارات وزارت کشور به دست این هیئت اجرایی باشد، مخالف قانون اساسی است.

 

مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت در خصوص نحوه بررسی بودجه و زمان ارائه آن به مجلس گفت: در چند سال اخیر برای زمان ارائه بودجه بحث‌های زیادی انجام گرفته است؛ قبلا روند این موضوع مثل الان نبود و با توجه به اینکه بنده سابقه نمایندگی هم دارم و اکنون نیز در دولت هستم اعتقاد دارم که در زمان ارائه بودجه به مجلس باید بازنگری انجام گیرد چون هیچ کدام از دولت‌های گذشته هم در زمان مصوب در آئین‌نامه بودجه را به مجلس ارائه نداده‌اند.

 

میرتاج‌الدینی ادامه داد: زمان ارائه بودجه باید تغییر کند؛ امسال بودجه از خرداد ماه عملیاتی شد که این موضوع به دلیل نوع بررسی مجلس بوده است.

 

وی افزود: بودجه کار سنگین و گسترده‌ای را می‌طلبد و زمان زیادی را صرف می‌کند بر این اساس باید در نحوه بررسی و تصویب بودجه در مجلس و دولت بازنگری انجام گیرد تا مشکلات کنونی به وجود نیاید.

 

میرتاج‌الدینی اظهار داشت: در آئین‌نامه 3 ماه برای مجلس زمان بررسی بودجه در نظر گرفته شده که با این روند مجلس از اول کل بودجه را دوباره بازنویسی می‌کند که این اقدام زمان زیادی را می‌برد؛ اما اگر شیوه بررسی تغییر کند و سیاست کلی بودجه از سوی مجلس تضمین و در برنامه‌ها و سیاست‌های کلان بیاید و دولت هم آنها را در قالب بودجه تدوین کند شاید زمان کمتری صرف شود.

 

میرتاج‌الدینی همچنین گفت: اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها هم در بودجه سال آتی لحاظ می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار