به مناسبت هفته پژوهش، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشجویان استان کردستان امروز، 26 آذر در دانشگاه علومپزشکی کردستان برپا شد.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران «خبرگزاری دانشجو»، همایش دستآورد های دانشجویان دانشگاه های کردستان به مناسبت هفته پژوهش یکشنبه 26 آذر در دانشگاه علوم پزشکی کردستان به همت بخش پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد. درکناراین همایش، نمایشگاه دستآوردهای دانشجویان دانشگاه های استان از جمله دانشگاه آزاد، پیام نور و علمی کاربردی دایر بود.
این نمایشگاه امروز ساعت 10 با حضور استاندار و هیئت همراه و دکتر قدیمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی افتتاح شد.
نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشجویان دانشگاه های استان کردستان شامل 18 غرفه است که دانشجویان اختراعات و دستاوردهای خود در زمینه گیاهان دارویی، عمرانی و غیره را در آن ارائه داده اند.
در این همایش مرادیان، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی و رؤسای دانشگاه های آزاد، پیام نور، علمی-کاربردی و علوم پزشکی کردستان حضور داشتند.
دکتر قدیمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان مؤلفه پژوهش کاربردی را هماهنگی آن با نیاز مردم و جامعه دانست و گفت: تولید علم ایستگاه است و نباید به عنوان هدف انتخاب شود.
مهندس مرادیان نیز در مراسم افتتاح این نمایشگاه گفت: بحث های پژوهشی بسیار کلیدی است و امروزه ما بشدت به پژوهش نیازمند هستیم.