کد خبر:۱۴۹۷۴۷
رئیس دانشگاه کردستان خبر داد:
راهاندازی 5 رشته جدید در مقطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه کردستان
رئیس دانشگاه کردستان از راهاندازی چهار رشته جدید در مقطع کارشناسی ارشد و یک رشته در مقطع دکتری برای نخستین بار در این دانشگاه خبر داد.
دکتر جهانشیر امینی در گفتوگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: دانشگاه کردستان برای سال تحصیلی 90-91 در مقاطع مختلف حدود 2900 نفر اعلام نیاز کرده بود که حدود 800 نفر بیشتر از نیاز اعلام شده توسط وزارت علوم به این دانشگاه معرفی شد.
وی با اشاره به اینکه حدود 80 نفر در مقطع کارشناسی ارشد بیش از ظرفیت های اعلام شده معرفی شدند، افزود: بیشتر ظرفیت های مازاد مربوط به مقطع کارشناسی بوده که به دلیل عدم هماهنگی مشکلات فراوانی از جمله اسکان دانشجویان در خوابگاه ها بوجود آمد.
رئیس دانشگاه کردستان از راه اندازی چهار رشته جدید در مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه خبر داد و تصریح کرد: پذیرش دانشجو در رشته های برق گرایش کنترل، باغبانی، جنگل و مکانیک برای نخستین بار در دانشگاه کردستان انجام گرفت.
امینی همچنین با اشاره به ایجاد رشته تغذیه دام در مقطع دکتری این دانشگاه ادامه داد: با تدابیر صورت گرفته در حال حاضر مشکلات اسکان دانشجویان برطرف شده؛ به طوری که صد در صد دانشجویان روزانه و شبانه دختر و صد در صد دانشجویان پسر در دوره های روزانه در خوابگاه ساکن هستند.
وی با تاکید بر اینکه وزارت علوم باید برای افزایش ظرفیت های پذیرش دانشجو در مقاطع مختلف با دانشگاه ها هماهنگ باشد، تاکید کرد: دانشگاه ها متناسب با امکانات، فضای آموزشی، پژوهشی و رفاهی برای پذیرش دانشجو اعلام نیاز می کند و در صورتی که بدون هماهنگی و توجه پذیرش دانشجو بیش از این ظرفیت های صورت گیرد، قطعا افزایش نارضایتی را به همراه خواهد داشت.
رئیس دانشگاه کردستان با اشاره به ارائه 125 رشته در مقطع کارشناسی و 54 رشته در مقاطع تحصیلات تکمیلی خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود 12 هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که 57 درصد آنها دختران و 43 درصد آنها پسران هستند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.