کد خبر:۲۲۱۰۶۹
فولادگر در همایش «ارتقای تولید داخلی»:

اولین مشکل تولید ما تحریم نیست

رئیس کمیسیون حمایت از تولید ملی در تشریح موارد رفع موانع تولید داخلی، تحریم را پنجمین عامل موثر در محیط کسب و کار کشور دانست.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، فولادگر امروز در چهارمین همایش ملی ارتقای توان داخلی در مرکز همایش های بین المللی پژوهشگاه صنعت نفت با استناد بر آمار موجود در زمینه عوامل موثر بر فضای کسب و کار که از تولیدکنندگان بدست آمده است، گفت: طبق این آمار بیشترین مشکل فضای کسب و کار دریافت تسهیلات از بانک‌ها، بی‌ثباتی قیمت مواد اولیه و نرخ بالای تأمین مالی از بازارهای غیررسمی است و برخلاف آنچه تصور می‌شود تحریم در رتبه پنجم این موانع قرار دارد.
 
این نماینده مجلس با اشاره به اینکه در نظام برنامه‌محور سیاست‌گذاری، قوانین، اجرا و نظارت همگی باید در راستای برنامه‌های کلی نظام باشد، گفت: در مسیر چشم‌انداز فراز و نشیب‌های زیاد هست، بنابراین اگر قرار باشد با برخورد به مشکلات و موانع از جمله تحریم، راه پیش‌رو را تغییر دهیم یا از راه رفته، بازگردیم و دست از فعالیت بکشیم، هرگز به اهداف سند چشم‌انداز دست نمی یابیم.
 
وی تأکید کرد: شرط اول تحقق اقتصاد مقاومتی پیشبرد برنامه‌های اقتصادی، مردمی کردن اقتصاد، اجرای درست اصل 44 و بهبود فضای کسب و کار در کشور است.
 
فولادگر حمایت از تولید ملی، حمایت از اقتصاد دانش‌بنیان با بهره‌وری بیشتر و بهینه کردن مصرف انرژی را از شاخص‌های اقتصاد مقاومتی دانست و بر تلاش و کار بیشتر در زمینه این جهاد اقتصادی تاکید کرد.
 
این نماینده مجلس  در ادامه نفت‌محور بودن را یکی از بزرگ‌ترین مشکلات اقتصادی کشور دانست و به ارائه آمار در زمینه صادرات نفتی و غیرنفتی پرداخت و گفت: از میزان 455 میلیارد دلار صادرات، تنها 80 میلیارد دلار آن غیرنفتی بوده که این خود نشان دهنده وظیفه بسیار مهم پیش روی ماست.
 
رئیس کمیسیون حمایت از تولید ملی نظارت بر سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی در پایان با بیان اینکه فقدان استراتژی توسعه صنعتی یکی از موانع تولید داخلی است، بر تشکیل یک سند راهبردی برای توسعه صنعتی تأکید کرد.
برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار