کد خبر:۲۲۱۲۴۰
معاون پژوهشی دانشگاه تهران:

بدنبال تحقق نظام جامع پژوهش و فناوری در دانشگاه‌ تهران هستیم

معاون پژوهشی دانشگاه تهران با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته در راستای نیازمحور کردن پژوهش‌های دانشگاه تهران، گفت: بدنبال تحقق نظام جامع پژوهش و فناوری در دانشگاه‌ تهران هستیم.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر عمو عابدینی امروز در بیست‌ویکمین جشنواره پژوهش دانشگاه تهران با اشاره به تغییرات صورت گرفته در ملاک‌های انتخاب پژوهشگران برتر گفت: برنامه‌های سطح کلان کشور ما را به بازنگری کل مسائل پژوهشی وا داشته است.
 
وی در این خصوص گفت: طی دو سال گذشته سعی ما همواره بر انتخاب پژوهش‌های کاربردی و نیازمحور اساتید و پژوهشگران بوده است.
 
معاون پژوهشی دانشگاه تهران ادامه داد: ‌بدنبال تحقق نظام جامع پژوهش و فناوری در دانشگاه تهران هستیم تا با تحقق نظام به سمت مسائل مورد نیاز و مهم کشور حرکت کنیم.
 
عموعابدینی افزود: ‌با اجرای این نظام امیدواریم شاهد تحول در علوم انسانی، جاری شدن اقتصاد دانش‌بنیان و استاد محوری در پژوهش و فناوری باشیم.
 
وی بیان داشت: با تحقق نظام جامع می‌توان امیدوار بود که دانشگاه ها به دانشگاه هایی ارزشی، بالنده و حکیم تبدیل شوند.
 
معاون پژوهشی دانشگاه تهران در ادامه در خصوص فعالیت‌های یک سال گذشته دانشگاه تهران گفت: با توجه به بیانات رهبری طی کی سال اخیر شاهد ایجاد پژوهشگاه کاربردی دانشگاه تهران برای پایدار کردن ارتباط صنعت و دانشگاه بودیم.
 
عموعابدینی افزود: بیش از 16 پژوهشکده در این پژوهشگاه ایجاد شده و از سوی دیگر آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تهران نیز افتتاح شده است.
 
وی تعداد نشریات دانشگاه تهران را 105 نشریه و نشریات فعال را 75 نشریه عنوان کرد و بیان داشت: سامانه یکپارچه سازی نشریات دانشگاه تهران برای یکپارچه کردن توانمندی‌های علمی دانشگاه در سطح ملی و بین‌المللی ایجاد شده است.
 
معاون پژوهشی دانشگاه تهران به استقرار نظام عرضه و تقاضا در پژوهش و فناوری دانشگاه تهران اشاره کرد و گفت: در نظام عرضه و تقاضا سیستمی وجود دارد که با توجه به آن همه اساتید باید پژوهش‌ کاربردی داشته باشند.
 
عموعابدینی افزود: در حال حاضر اساتید دانشگاه دارای طرح جامع تحقیقات هستند.
 
وی با تأکید بر ضرورت افزایش پژوهش‌های کاربردی بیان داشت: 27 درصد از اساتید ما دارای پژوهش‌ های کاربردی هستند که در نظام جامعه باید به 50 درصد تبدیل شود.
 
معاون پژوهشی دانشگاه تهران رشد پژوهش‌های کاربردی دانشگاه تهران طی دو سال اخیر را بالای 60 درصد دانست و در خصوص پیشرفت‌های حوزه‌های دیگر دانشگاه گفت: در حوزه مقالات ISI با رشد 20 درصدی، در حوزه ترجمه و تألیف کتاب با رشد 10 درصدی، در حوزه استناد به مقالات اساتید دانشگاه با رشد 10 درصدی و در زمینه همکاری بین‌المللی با رشد 25 درصدی مواجه بوده ایم.
 
عموعابدینی در پایان رتبه دانشگاه تهران در میان دانشگاه‌های جهان اسلام و دانشگاه‌های ایران را یک دانست.
برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار