کد خبر:۲۲۱۲۹۴
در ایران هم صورت پذیرفت؛ اعتباری ها از دائمی ها جلو زدند
پیامک هم صوتی شد
بالاخره بعد از انتظار زیادی که مشترکین تلفن همراه در ایران کشیدند، رویای پیامک صوتی هم محقق شد.
بالاخره بعد از انتظار زیادی که مشترکین تلفن همراه در ایران کشیدند، رویای پیامک صوتی هم محقق شد.
این سرویس را که فعلا شرکت ایرانسل بر روی سیم کارت های اعتباری خود راه اندازی کرده است، خاطره مشکلات پیامک های متنی را بزودی از ذهن مشترکین پاک خواهد کرد. مشکلاتی از قبیل محدودیت کاراکترهای ورودی در متن پیامک، ریز بودن دکمه های موبایل و خطاهای ناشی از اشتباه زدن کاراکترها، که جدای از سختی هایی است که تایپ کردن نسبت به صحبت کردن دارد، مشکلاتی است که باعث شده بسیاری از مشترکین مخصوصا افراد سالمند که بیگانگی بیشتری را نسبت به موبایل و فناوری های روز دارند، از این سرویس استفاده لازم را نبرند.
.jpg)
بنابر اعلام روابط عمومی شرکت ایرانسل، مشترکین اعتباری در هر زمان با شماره گیری تلفن گویای رایگان 719 میتوانند تا سقف 60 ثانیه برای مشترک مورد نظر خود پیغام صوتی ضبط کنند. حالا این پیغام صوتی را شما میتوانید با 3 روش برای مخاطب خود ارسال نمایید.
اول از طریق پیامک که در این روش مشترک مورد نظر شما با دریافت پیامکی از وجود پیغام صوتی برای خود مطلع میشود. فقط کافیست که با شماره 719 تماس گرفته و پیامک صوتی خود را دریافت کند.
در روش تماس خودکار نیز، سیستم با مشترک مورد نظر تماس گرفته و پیغام صوتی را برای او پخش میکند.
در روش سوم که همان ارسال پیغام چند رسانه ایست، پیغام شما بصورت یک پیام چند رسانه ای برای مشترک مورد نظر ارسال میشود. البته مشترک مخاطب شما باید پیش از آن تنظیمات ارسال و دریافت پیام های چند رسانه ای (MMS) را روی تلفن همراه خود با شماره گیری کد دستوری #5*3*130* و انجام مراحل گفته شده، انجام دهد.
قابل ذکر است شما پس از تماس با شماره 719 و ضبط پیغام، میتوانید بلافاصله یا با زمان بندی مورد نظر خود، پیامک صوتی را به یکی از سه روش فوق ارسال نمایید.
هزینه این سرویس به ازای هر پیامک صوتی 620 ریال تعین شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
يعني ميشه؟ ولي فکر نکنم تو ايران جا بيوفته.
پاسخ
حامد
۰۵ دی ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۰
چرا که نه؟
چرا جا نيوفته؟ مگه نه اينکه تا الان به هر چيزي که خواستيم رسيديم
پاسخ