کد خبر:۲۲۱۳۶۶
معاون مرکز مدیریت بیماری های واگیر خبر داد:

«سالک» به کندی کنترل می شود

معاون مرکز مدیریت بیماری های واگیر با اینکه «سالک» کنترل شدنی است، افزود: افزایش جمعیت و عملیات عمرانی که مسکن های انسانی را در کنار جونده های ناقل و در مناطق بایر می سازد، ابتلا ساکنان اولیه و کارگران به این بیماری گریز ناپذیر است.
«سالک» به کندی کنترل می شود

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانتشجو»، محمود نبوی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: یکی از بیشترین فعالیت های بهداشتی و پیشگیرانه چه از نظر حجم کار و چه از نظر هزینه، کنترل سالک در اکثر استان های کشور به استثنای گوشه شمال غربی کشور که جونده های ناقل، پشه خاکی منتقل کننده بیماری وجود ندارند انجام می شود.

 

 وی تصریح کرد: البته به طور مرتب در اطراف این مناطق اقدامات کنترل بیماری شامل لانه کوبی جوندگان، طعمه گذاری مسموم برای آنها و سم پاشی نخاله های ساختمانی برای از بین بردن پشه های خاکی در اطراف مناطق انجام می شود که کار پر هزینه و وقت گیری است.
 
معاون مرکز مدیریت بیماری های واگیر  در ادامه گفت: برای کنترل این بیماری نه تنها وزارت بهداشت بلکه وزارت کشور، استانداری و محیط زیست نیز دخیل هستند و علاوه بر ایجاد مراکز متعدد درمان سالک در کلیه دانشگاه های علوم پزشکی، بیماران به منظور بهبودی سریع ضایعه و انتقال ندادن بیماری از طریق پشه ها به روش کرایو (فریز کردن ضایعه با نیتروژن مایع) درمان می شوند.
 
نبوی خاطرنشان کرد: چنانچه این اقدامات انجام نمی شد میزان بیماری ده ها برابر میزان فعلی بود و با ادامه این برنامه به طور مستمر بیماری به تدریج خواهد شد بنابراین این برداشت که بیماری قابل کنترل نیست یا اقدامی انجام نمی شود درست نیست زیرا ماهیت بیماری به گونه ای است که به کندی کاهش می یابد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار