کد خبر:۲۲۱۴۸۵
دانشجویان در واکنش به تعلل در اسلامی کردن دانشگاه ها؛

اساتیدی که کارایی ندارند باید برکنار شوند/ دستگاه های کشور از طرح وزارت علوم حمایت کنند

تشکل های دانشجویی در واکنش به تعلل در اسلامی کردن دانشگاه ها تاکید کردند: تمام دستگاه‌های کشور از وزارت علوم در مسئله اسلامی کردن ...
اساتیدی که کارایی ندارند باید برکنار شوند/ دستگاه های کشور از طرح وزارت علوم حمایت کنند

گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»؛ در جریان اسلامی کردن دانشگاه ها و پیشنهاد وزارت علوم برای بازنشسته کردن برخی اساتید با سطح علمی کم، شورای عالی انقلاب فرهنگی این طرح را در دستور بازبینی قرار داده است. از این رو نمایندگان تشکل های دانشجویی در واکنش به تعلل در اسلامی کردن دانشگاه ها ضمن آنکه از وزارت علوم خواستند که این طرح را با جدیت دنبال کند، این طرح را یک طرح انقلابی دانسته و تمام دستگاه های کشور را به حمایت از این طرح خواندند.

 

کاشفی: وزارت علوم با جدیت طرح ارتقای اساتید را دنبال کند

 

محمد رضا کاشفی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: ‌اخیرا با توجه به مصوبه وزارت علوم قرار است تعدادی استاد که بعضا دارای سن حدود 60 سال و مدرک لیسانس هستند از دانشگاه‌ها بازنشسته شوند.
 
وی افزود: این امر با توجه به مشکلات دانشگاه‌ها و اینکه امتیازات آموزشی و پژوهشی می‌بایستی در اختیار پژوهشگران قرار گیرد، هم‌راستا است.
 
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اینکه ظاهرا برخی از اساتیدی که بازنشسته شده‌اند در پی انجام کارهای آموزشی و پژوهشی هستند، افزود: این افراد 70 ساله و بعضا دارای مدرک لیسانس و فوق لیسانس هستند.
 
کاشفی در ادامه با دفاع از طرح ارتقای اساتید که از سوی وزارت علوم در حال پیگیری است، گفت: این طرح با توجه به شرایط کشور در حوزه پژوهش قرار دارد و برای پژوهشگران فراوانی که آماده به کار هستند اما جایی برای فعالیت پیدا نمی‌کنند، طرح بسیار مناسبی است.
 
وی در ادامه با طرح سوالی از شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: جای سوال است که چرا اجرای این طرح را با مشکل مواجه کردند و باید پرسید چه اشکالی در این طرح وجود دارد که آنها به آن استناد می‌کنند.
 
این فعال دانشجویی با اشاره به 30 هزار متقاضی تحصیل کرده جوان که خواهان حضور در دانشگاه‌ها به عنوان استاد هستند، افزود: با توجه به سیاست‌های رهبری که در خصوص مسائل علمی خواهان دانشگاهی با نشاط هستند انتظار می‌رود این طرح با جدیت و قوت پیگیری شود و تمام دستگاه‌های کشور در این زمینه فعالیت لازم را انجام داده و حمایت لازم را در دستور کار خود قرار دهند.
 
کاشفی خاطرنشان کرد: از دید تشکل‌های دانشجویی طرح‌هایی که سبب نشاط دانشگاه‌ها شود طرح‌های بسیار مثبتی تلقی شده و امید می‌رود وزارت علوم با جدیت این اقدام انقلابی را ادامه دهد.

 

ثابتی: اساتیدی که کارایی ندارند باید برکنار شوند

مجتبی ثابتی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، با انتقاد به شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: عالی‌ترین مرجع تصمیم‌گیری فرهنگی کشور نباید به دنبال کار اجرایی و عزل و نصب روسای دانشگاه‌ها باشد. 
 
وی این اقدام شورای عالی انقلاب فرهنگی را خارج از شان سیاستگذاری این شورا دانست و تاکید کرد: زمانی که در مکانیزم اجرایی فعالیتی داشته باشیم، نمی‌توانیم رسالت واقعی خود را انجام دهیم.
  
این فعال دانشجویی طرح ارتقای استادان که از طرف وزارت علوم پیگیری می‌شود را طرح بسیار خوبی دانست و تصریح کرد: طرح ارتقای استادان باید با جدیت پیگیری شود و اساتیدی که کارآیی ندارند باید برکنار شوند تا کرسی‌های علمی دانشگاه در اختیار کسانی قرار گیرد که ظرفیت علمی و اخلاقی بالایی دارند. 
 
ثابتی علم بدون اخلاق را برای کشور پاسخگو ندانست و افزود: جایگاه دانشگاه سکولار در کشورهای غربی است، ولی متاسفانه شاهد هستیم که برخی استادان در بعضی دانشگاه‌ها بی بندوباری اندیشه را رواج می‌دهند. 
 
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس افزود: برخی اساتید علاوه بر ترویج بی‌بندوباری اندیشه، با مدافعان تفکر ناب اسلامی نیز مبارزه می‌کنند.
 
ثابتی تصریح کرد: انتظار این است که اگر آقایان در شورای عالی انقلاب فرهنگی نمی‌توانند این جایگاه مهم را مدیریت کنند یا به انقلاب درونی دست بزنند یا مدیریت را رها کرده و به دیگران بسپارند.
 

کریمی: استادان دارای لیسانس بر دانشجویان تاثیرگذار نیستند

سجاد کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص طرح رکود علمی و کنار گذاشتن استادان با مدرک تحصیلی لیسانس گفت: استادانی که مدرک تحصیلی آنها کارشناسی است، نمی‌توانند تأثیرات مثبت بر دانشجوی همان مقطع داشته باشند و توانایی ارائه دانش بالاتر را برای دانشجو ندارند؛ در این رابطه نیازمند استادانی با مقاطع تحصیلی فوق لیسانس به بالا هستیم.
 
دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل در ادامه افزود: اما نکته‌ای دیگر که در رابطه با این استادان حائز اهمیت است اینکه استادان دارای مدرک لیسانس از تجارب بالاتری در زمینه تدریس برخوردار هستند که می‌توانند در علوم آزمایشگاهی و سایر موارد از این تجارب استفاده کنند، در صورتی که دانشجویان مقطع دکتری تجارب کافی در زمینه تدریس را ندارند.
 
وی ضمن تأیید این طرح ابراز داشت: وزارت علوم باید به گونه‌ای برخورد کند که دانشجویان دانشگاه از تجارب علمی و عملی این استادان برخوردار شوند.
 
کریمی تصریح کرد: استادان بدون تحصیلات کافی نمی‌توانند تأثیرات مثبت بر دانشجویان داشته باشند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار