کد خبر:۲۲۱۷۲۱
صبح امروز؛

سومین کنگره سردرد ایران آغاز شد

سومین کنگره سردرد ایران با حضور پزشکان و متخصصان کشور در بیمارستان سینا آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر منصور تقاء امروز در سومین کنگره سردرد در بیمارستان سینا هدف از برگزاری این کنگره را تبادل تجربیات و دانش نوین بین متخصصان و پزشکان سطح کشور و دانشجویان پزشکی بیان کرد.


وی با بیان اینکه این کنگره سومین سال متوالی است برگزار می‌شود، گفت: انجمن مغز و اعصاب، دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان سینا، از برگزارکنندگان این همایش علمی است.


دبیر سومین کنگره سردرد در پاسخ به سؤال خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مورد اجرای طرح پزشک خانواده در کشور گفت: طرح پزشک خانواده یکی از طرح‌های مفیدی است که مانند کشورهای دیگر می‌تواند بسیاری از مشکلات بیماران ما را قبل از مراجعه به پزشکان متخصص در مطب‌های عمومی درمان کند، لذا اجرای این طرح بزرگ اندیشیدن تدابیر بسیار خوب و اختصاص اعتبارات بسیار زیاد مالی را می‌طلبد.


 تُقاء ضمن اظهار امیدواری خود نسبت به اجرای این طرح در کشور گفت: اگر اجرای این طرح با مقیاس کمتری ادامه به کار بدهد حداقل تا چند سال آتی در سراسر کشور قابل اجرا است.


همچنین در این کنگره دکتر حسین پاکدمن، رئیس انجمن متخصصین مغز و اعصاب، دکتر مجید غفارپور با موضوع فیزیوپاتولوژی میگرن، دکتر محمودرضا اشرفی با موضوع سردرد در کودکان، دکتر سیدمسعود نبوی با معرفی نمونه‌های جالب و بحث‌انگیز با موضوع سردرد، دکتر کریم نیکخواه با موضوع نورآلرژی عصب 5 جمجمه‌ای و سایر نورآلرژی‌ها، دکتر افشین برهان حقیقی با موضوع سردرد در حوادث عروقی، دکتر ناهید بلادی مقدم با موضوع افزایش خوش‌خیم فشار داخل جمجمه، دکتر فرهاد عصارزادگان با موضوع سندروم برگشت پذیر اسپاسم عروق مغز، دکتر فاطمه نمکیان با موضوع تازه‌های سردرد تنشی و دکتر شیدا شفیعی با موضوع تازه‌های میگرن در این کنگره سخنرانی کردند.


لازم به ذکر است؛ فردا (جمعه) دومین روز برگزاری سومین کنگره سردرد ایران در ساختمان بیمارستان سینا است.

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار