قطب علمی مقاومسازی و بهینهسازی ابنیه دانشگاه صنعتی امیرکبیر از سوی وزارت علوم بهعنوان قطب برتر در کشور شناخته شد.
قطب علمی مقاومسازی و بهینهسازی ابنیه، ساختگاهها و شریانهای حیاتی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از سوی وزارت علوم بهعنوان قطب برتر در کشور شناخته شد.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو» دکتر محمدزمان کبیر رییس قطب علمی مقاومسازی درباره فعالیتهای این قطب اظهار کرد: تاکنون دانشکده مهندسی عمران با حمایت قطب علمی و به دلیل برخورداری از اساتید متخصص در علوم بهسازی لرزهای پیشرفتهای چشمگیری را در توسعه فرهنگ بهسازی لرزهای بدست آورده است.
وی با بیان این که دانشکده عمران در برخی زمینهها به ویژه در زمینه آسیبپذیری ساختمانهای بنایی در خط مقدم تحقیقاتی قرار گرفته است، گفت: این قطب توانسته فعالیتهای خود را به صورت تخصصی در مورد بسیاری از نیازهای مبرم کشور به بهسازی لرزهای نظیر آسیبپذیری و بهسازی لرزهای ساختمان های بنایی، فولادی و بتنی انسجام بخشیده و در این موارد پژوهشهای محققان و دانشجویان را به سطح جهانی برساند.
کبیر همچنین خاطرنشان کرد: براساس اولویتهای علم و فناوری کشور به ویژه موضوع فصل سوم نقشه جامع علمی کشور که دارای زیر اولویتهای ب و ج تحت عناوین «پیش بینی و مقابله با زلزله و سیل، مصالح ساختمانی سبک و مقاوم» مطابق با اهداف اصلی قطب علمی مقاوم سازی و بهینهسازی ابنیه، ساختگاهها و شریانهای حیاتی است که در این راستا اعضاء هسته قطب با همکاری استادان و متخصصان با بهره گیری از تجارب علمی انجام شده در پروژههای مختلف و استفاده از آزمایشگاههای مجهز به وسایل و تجهیزات سازه،زلزله، خاک،بتن توانایی فعالیت در چهار زمینه سازه و زلزله، شریانهای حیاتی، مصالح و تکنولوژی ساخت، ژئو تکنیک لرزهای دارد.
رییس قطب علمی مقاومسازی در ادامه با اشاره به اهداف و محورهای تحقیقاتی این مرکز اظهار کرد: دستاوردهای پژوهشی،سیاستها و خط مشیها، برگزاری دورههای آموزشی، برگزاری سخنرانی علمی ـ تخصصی، کاربرد پژوهشهاو اولویت پژوهشی و علم و فناوری کشور و شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری(عتف) با توجه به سند چشم انداز 20 ساله و نقشه جامع علمی کشور از اهم فعالیتهای قطب علمی مقاومسازی دانشگاه صنعتی امیرکبیر است.
لازم به ذکر است، همزمان با برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی وزارت علوم به مناسبت هفته پژوهشی قطب علمی مقاوم سازی و بهینهسازی ابنیه، ساختگاهها و شریانهای حیاتی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان قطب برتر انتخاب شد.