کد خبر:۱۹۱۱۹۷
نقد و بررسي اردوگاههاي جهادي -5
مفرد: دانشجويان جهادگر پاتوق مجازي تشكيل دهند
مسئول سابق گروه جهادي دانشگاه اميركبير با انتقاد از نبود ارتباط منسجم بين گروههاي جهادي دانشجو گفت: ميتوان با تشكيل پاتوقهاي مجازي زمينه ارتباط و تبادل تجربيات و برنامهها را فراهم آورد.
به گزارش خبرنگار اجتماعي «خبرگزاري دانشجو» صادق مفرد در نشست نقد و بررسي اردوهاي جهادي كه در «خبرگزاري دانشجو» برگزار شد، اظهار داشت: با گذشت سالها از آغاز فعاليت گروههاي جهادي نظم حداقلي بين گرونها ايجاد شده ولي كفايت نميكند و بسياري گروههاي نوپا بدون استفاده از تجربيات ديگران كار جهادي را از صفر شروع ميكنند.
وي با بيان اينكه ايجاد ساختار هي و نظم درارودهاي جهادي كار مشكلي است، گفت: در گذشته فعاليتها خيلي نامنظم و درهم بود، بهطوري كه گروههاي جهاد طلاب، مساجد و دانشآموزي ناهماهنگ با هم عمل ميكردند ولي در حال حاضر با برنامهريزيهاي صورت گرفته تا حدي ارتباط بين گروههاي مختلف جهادي برگزار شده است.
مسئول سابق گروه جهادي دانشگاه اميركبير باتأكيد بر اينكه اكتفا به برنامههاي مانند رسم هجرت براي ايجاد انسجام كافي نيست، گفت: در حال حاضر گروههاي جهادي فعال با هم مرتبط هستند ولي گروههاي تازه كار چنين ارتباطي راندارند.
مفرد تشكيل پاتوقهاي مجازي را راهكار مناسبي براي ايجاد ارتباط مستمر بين گروههاي جهادي مختلف دانست و گفت: در اين پاتوق جهادگران با فعاليتهاي هم آشنا ميشوند و ارتباط منسجمتري با هم خواهند داشت.
فعاليت جهادي باني مشخصي ندارد
مسئول سابق گروه جهادي دانشگاه امير كبير با اشاره به بازه زماني كوتاه دوره دانشجويي براي ورود به عرصه جهادي گفت: دانشجويان معمولا بعد از چند سال كسب تجربه در اردوهاي جهادي با پايان تحصيلاتشان منطقه را ترك ميكنند.
وي افزود: متأسفانه ساختار نميطلبد افراد فارغ التحصيل بعد از پايان تحصيلشان هم در اردوهاي جهادي مورد استفاده قرار گيرند.
مفرد همچنين گفت: مسئله نظارت بر عملكرد اردوهاي جهادي آن قدر ضعيف است كه گرفتن گزارش كار حداقل كاري است كه ميتوان انجام داد.
بعضي اردوهاي جهادي ضد نظام عمل مي كنند
وي با بيان اينكه بعضي گروههاي جهادي به جاي اينكه مشكل نظام و انقلاب را حل كنند، ضدنظام عمل ميكنند، گفت: اين گروهها اهالي روستاي محروم را جمع ميكنند كه بگويند اين نظام و انقلاب براي شما كاري نكرد اما ما مرام گذاشتهايم و براي شما كار ميكنيم.
مسئول سابق گروه جهادي دانشگاه اميركبير تأكيد كرد: اين در حالي است كه در صحبتهاي اما (ره) حضور بچههاي جهادي در مناطق محروم به پاشيدن بذر انقلاب در دل مردم روستايي تعبير شده است.
مفرد با بيان اينكه تعداد اردوهاي جهادي كه خلاف نظام حركت ميكنند يا گروههاي كه دچار آسيب هستند بسيار كم است، گفت: گاهي اوقات وقتي ميخواهيم به منطقهاي برويم بخشدار آنجا ميگويد اهالي دل خوشي از گروههاي جهادي ندارند و اين به دليل عملكرد برخي گروه هاي جهادي است.
وي خاطرنشان كرد: متأسفانه برخي جهادگران بدون داشتن تخصص كافي مشاورههايي به روستاييان ميدهند كه مناسب با فضا درست نيست.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.