آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۱۱۶۸

سلطان عینک این بار در حد خاورمیانه / علت دستگیری چه بود؟

بعد از سلاطینی که در انواع صنف‌ها ظاهر می‌شوند این بار سطان از صنف عینک فروشان معرفی شد که خودش را فراتر از ایران در حد خاورمیانه مطرح می‌کرد و اینک عاقبت فرمانروایی اش در بازداشتگاه‌ها پیگیری می‌شود.
سلطان عینک این بار در حد خاورمیانه / علت دستگیری چه بود؟

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شخصی با نام علیرضا شجاعی، متولد شهر مشهد، که خودش را سلطان عینک خاورمیانه معرفی می کرد فردی است که طی سال‌های اخیر با تکیه بر فضای مجازی و بهره‌گیری از روش‌های تبلیغاتی مدرن، خود را یک کارآفرین موفق و خودساخته معرفی کرده بود. او با راه‌اندازی صفحات پرمخاطب در اینستاگرام و یک فروشگاه آنلاین، اقدام به فروش عینک‌هایی می‌کرد که مدعی بود از بهترین برند‌های بین‌المللی هستند.

شجاعی در تبلیغاتش از قیمت‌های متنوعی برای محصولاتش نام می‌برد؛ از ۱۰۰ هزار تومان تا ۱۰۰ میلیون تومان. اما تحقیقات پلیس نشان داد بیشتر این کالاها، عینک‌های بی‌کیفیت وارداتی و تقلبی بودند که با بسته‌بندی، دستمال و لوگوی جعلی برند‌های معروفی، چون گوچی، ری‌بن، دیور و ورساچه به خریداران فروخته می‌شدند.

نکته قابل‌توجه دیگر، استفاده وسیع او از چهره‌های غیررسمی، مدل‌های زن با پوشش نامتعارف و تبلیغات اغواگرانه در فضای مجازی بود که اعتماد طیف گسترده‌ای از کاربران را به خود جلب کرده بود. او خود را فردی بدون پشتیبان مالی، اما با تلاش فردی معرفی می‌کرد که توانسته در عرصه فروش لوکس‌ترین عینک‌ها در خاورمیانه به موفقیت برسد.

آنچه که گزارش ها از فعالیت مشکوک چند فروشگاه و انبار بزرگ در حومه مشهد او را به دام انداخت که پس از چند هفته رصد و بررسی دقیق، فرد اصلی شبکه شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه بازداشت شد.»

در بازرسی اولیه از انبار‌ها و فروشگاه‌های وابسته به شجاعی، بیش از ۱۲۰ هزار عدد عینک قاچاق کشف و ضبط شد. به گفته سردار حسینی، ارزش ریالی این اقلام بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال (۵۰ میلیارد تومان) برآورد شده است.

حالا سلطان عینک متهم است با همکاری چند نفر دیگر، اقدام به واردات عینک‌های تقلبی از خارج از کشور، جعل بسته‌بندی برند‌های معتبر و فروش آنها به مردم می‌کرد. همچنین برای رد گم‌کردن ردپای مالی خود، وجوه دریافتی حاصل از فروش را به حساب‌های مختلفی منتقل می‌کرد.

با بازداشت این فرد، شماری از صفحات اینستاگرامی مرتبط با او که محتوای تبلیغاتی وی را منتشر می‌کردند، نیز مسدود شده‌اند. با این حال، برخی از ویدیو‌های تبلیغاتی او که قدمت آنها به شش سال پیش بازمی‌گردد، همچنان در برخی وب‌سایت‌ها در دسترس است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار