کد خبر:۲۲۲۲۸۵
مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم:

عملکرد مدیران با مدال سنجیده‌ می‌شود

محمد کشتی‌دار گفت: متاسفانه عملکردها با مدال سنجیده می‌شود و کسی نمی‌گوید که میزان دانشجویان ورزشکار از 10 درصد به 15درصد رسیده است.
به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، محمد کشتی‌دار در نشست روسای هیئت‌های استانی فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی که از صبح امروز در وزارت علوم آغاز شده است، گفت: یازدهمین المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان در تابستان امسال در دو دانشگاه بیرجند و ارومیه برگزار شد و بلافاصله پس از آن یک بازنگری اساسی برای بررسی تمام اهداف و ماموریت‌ها و همچنین خروجی‌های این برنامه‌ها به وزارت علوم اعلام گردید. 
 
وی در ادامه افزود: طی جلسات مختلف نظرات اساتید مختلف، وضعیت دانشگاه‌ها و همچنین خروجی برنامه‌ها به منظور تدوین برنامه‌های آتی مورد استفاده قرار گرفت. 
 
مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم تصریح کرد: ایجاد سلامت و نشاط دانشجویان از طریق ورزش و افزایش تعداد دانشجویان ورزشکار از اهداف اصلی دست‌اندرکاران ورزش دانشجویی است. 
 
کشتی‌دار یادآور شد: المپیادها و مسابقات قهرمانی ویترین ورزش دانشگاهی است و به واسطه آنها 12 درصد از دانشجویان به ورزش می‌پردازند البته با توجه به خروجی‌های این المپیادها متوجه شدیم که برای افزایش علاقه‌مندی دانشجویان به ورزش باید سراغ ورزش‌های آماتوری برویم.
 
وی بار ورزش قهرمانی در دانشگاه‌ها را بر دوش مدیران دانست و گفت: از آنجایی که مدیران همواره در حال آماده کردن تیم‌ها برای حضور در ورزش‌های قهرمانی بودند و از آنجا که جایگاه مدیران در کشور ما بستگی به مدال‌ها دارد تلاشی برای ورزش همگانی که دیر بازده است، انجام نشده و برای کسی مهم نیست که تعداد دانشجویان ورزشکار از 10 درصد به 15 درصد افزایش یافته است. 
 
مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم خاطرنشان کرد: نظام‌نامه ورزش همگانی تدوین شده و پس از تصویب نهایی به دانشگاه‌ها ابلاغ می‌شود همچنین سرانه فضای ورزشی دانشجویان افزایش یافته و هشت تا 10 درصد بودجه فرهنگی وزارت علوم در حوزه ورزش دانشجویی مصرف می‌شود. 
 
کشتی دار به آخرین مراحل تغییر در واحد تربیت بدنی یک و دو اشاره کرد و گفت: تغییر در واحد تربیت بدنی یک و دو تدوین و به شاخه ارسال شده اما برای عملی شدن آن به همبستگی در سطح عالی نیاز داریم. 
 
وی تصریح کرد: در ابتدای امر بستر دانشگاه‌ها اجازه نمی‌دهد که واحد تربیت بدنی به صورت عملی شروع شود ولی در چند سال آینده باید تغییر در این واحد درسی عملی شود و از آنجا که دانشجو سه ترم متوالی درگیر ورزش کردن باشد این موضوع به عادت تبدیل می‌شود.
 
مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم یادآور شد: در سال گذشته همایش هیئت رئیسه دانشگاه‌ها برگزار شد و امیدواریم با تعیین منابع مالی این همایش امسال نیز برگزار شود؛ چرا که حضور اعضای هیئت رئیسه در میدان کمک می‌کند تا بستری برای گسترش ورزش دانشجویی فراهم شود. 
 
کشتی دار یادآور شد: مجوز تاسیس دانشگاه تربیت بدنی گرفته شده اما قطعی شدن آن بستگی به ایجاد فضای ورزشی مناسب دارد. 
 
وی استقرار ردیف بودجه مستقل برای فدراسیون ملی ورزش‌‌های دانشگاهی را لازم دانست و گفت: فدراسیون برای اعزام‌ها تکیه بر دانشجویان ملی‌پوش دارد و اگر فرآیند جدید فدراسیون ملی عملی شود ورزش قهرمانی به صورت یکپارچه در بخش‌های مختلف پیگیری می‌شود.
 
مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم از موازی‌کاری در ورزش کشور انتقاد کرد و گفت: ‌در حالی که المپیادها با هزینه‌های گزاف برگزار می‌شود می‌توانیم ورزش قهرمانی و المپیادها را به فدراسیون ملی منتقل کنیم و مدیران تربیت بدنی بخش‌های مختلف به سراغ برگزاری مسابقات در سطح مناطق بروند تا روز به روز شاهد پیشرفت ورزش دانشجویی باشیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار