کد خبر:۲۲۲۲۹۶
سرپرست فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی:

حضور در بازی‌های آسیایی و جهانی در مسیر ترقی دانشجویان قرار گیرد

مهرزاد حمیدی گفت: ما نباید مسیر ترقی ورزشکاران را طوری طراحی کنیم که امیدی به حضور در مسابقات جهانی و آسیایی نداشته باشند.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، مهرزاد حمیدی در نشست رؤسای هیئت‌های استانی فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی که از صبح امروز در محل وزارت علوم آغاز شده است، گفت: این همایش به منظور همفکری برای تدوین برنامه‌های آینده با کمک نظرات مدیران بخش‌های مختلف آموزش عالی برگزار شده است.


وی افزود: ورزش دانشگاهی به لحاظ ضرورت و همچنین پشتیبانی، نیاز به یک مهندسی و جهش جدید دارد که با همفکری دیگر بخش‌های مختلف آموزش عالی و هیئت‌های استانی به یک برنامه ریزی صحیح دست می‌یابیم.


سرپرست فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی تصریح کرد: طی شش سال گذشته فعالیت‌های خوبی در حوزه ورزش دانشگاهی انجام شده است، اما این فعالیت‌ها کافی نیست.


حمیدی به تلاش‌های خود برای تثبیت جایگاه ورزش دانشگاهی اشاره کرد و گفت: زمانی که فدراسیون در سال 1375 تأسیس شد، زحمات زیادی کشیدیم تا این فدراسیون در جمع فدراسیون‌های ملی قرار بگیرد؛ چرا که این بخش در لایحه مجلس قرار می‌گرفت و به تبع بودجه مستقلی نداشت، اما در نهایت با ثبت بعنوان فدراسیون جایگاه خود را تثبیت کرد.


وی به فعالیت‌های گذشته این فدراسیون در زمان حضور دکتر طالب‌پور اشاره کرد و گفت: تمرکز این فدراسیون در گذشته بر روی فعالیت‌های برون مرزی بوده است، ولی در حال حاضر در نظر داریم تا تمرکز بیشتری نسبت به فعالیت‌های داخلی داشته باشیم.


سرپرست فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی تصریح کرد: در زمان ریاست دکتر طالب‌پور در فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی، نقشه راه ورزش دانشجویی را به این فدراسیون ارائه کردم، اما این طرح با وجود ابهام و علامت سوال در ذهن روسای هیئت‌های استانی عملی شد و همیشه این مشکل وجود داشت که آنها نمی‌دانستند دقیقاً چه باید بکنند.

 

حمیدی در ادامه تصریح کرد: یک تئوری و معماری برای ورزش دانشگاهی طراحی کردیم تا شور و نشاط بیشتری در بین دانشجویان در حوزه ورزش شاهد باشیم.


وی به وجود برخی برش‌های عمودی و افقی بین بخش‌های آموزش عالی اشاره کرد و گفت: متاسفانه دو بار المپیاد ملی در کشور برگزار شد که در آن پنج تیم از بخش‌های مختلف آموزش عالی حضور یافتند و خیلی‌ها در این بین حذف شدند؛ چه اشکالی دارد که 31 تیم از 31 استان در این رقابت‌ها شرکت کنند تا نخبگان بیشتری شناسایی شوند.

 

 

سرپرست فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی تصریح کرد: متأسفانه وجود برخی برش‌ها سبب شده است تا تیم‌های برون مرزی بدون هیچ ارتباطی با مسابقات داخلی انتخاب و اعزام شوند، در حالی که ما علاوه بر ایجاد مسیر ترقی دانشجویان باید انگیزه آنها را حفظ کنیم و نباید مسیر آن را طوری ترسیم کنیم که راه ورودشان به رقابت‌های آسیایی و جهانی بسته باشد.


حمیدی در خصوص بدهی و تعهد یک میلیاردی فدراسیون گذشته گفت: یک قلم از این بدهی‌ها مربوط به تعهد فدراسیون نسبت به پرداخت مبلغ پنج میلیون به هیئت‌های استانی است که در مجموعه 150 میلیون تومان می‌شود، به علاوه تجلیل از قهرمانان و 200 میلیون مطالبه در ارتباط با فوتسال آسیا نیز شرایط سختی را به لحاظ بودجه برای فدراسیون فراهم کرده است، اما من اعتقاد دارم که همه مشکلات حل می‌شود و ما با چشم بسته جلو نمی‌رویم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار