کد خبر:۲۲۲۹۸۲
با اجرای سرویس اینترنت اعتباری؛

سرویس اینترنت ویژه مستاجران راه اندازی شد

مستاجران پس از تهیه سرویس ADSL، می‌توانند با خرید اعتبار از بانک، ADSL خود را شارژ کنند و تا پایان اعتبار تامین‌شده، ADSL آنها اعتبار خواهد داشت.
به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، با ایجاد امکان جدید سرویس اینترنت ویژه مستاجران، متقاضیان پس از تهیه سرویس ADSL ، می‌توانند با خرید اعتبار از بانک، ADSL خود را شارژ کنند و تا پایان اعتبار تامین‌شده، ADSL آنها اعتبار خواهد داشت، اما در صورتی که خط مورد نظر شارژ نشود، سرویس به صورت اتوماتیک قطع خواهد شد.

محمد روح‌اللهی - مدیر عامل شرکت مخابرات استان تهران - در این باره گفت: این سرویس به منظور پاسخ‌گویی به نیاز مشترکان تهرانی که مستاجر هستند راه‌اندازی شده است.

به نظر می‌رسد با اجرای این سرویس مستاجرانی که از طرف صاحب‌خانه خود اجازه دریافت اینترنت ADSL را ندارند با ثبت هویت خود می‌توانند این سرویس را دریافت کنند. 
ADSL
روح‌اللهی همچنین درخصوص سرویس جدید فون واژه هم اعلام کرده بود که سرویس فون واژه این امکان را به مشترکان می‌دهد تا به جای اعلام شماره تلفن از واژه‌ها استفاده کنند.

وی با بیان این‌که استفاده از خدمات فون واژه، مشترکان را از حفظ شماره تلفن‌ها بی‌نیاز و موجب آسان‌سازی در ارتباطات می‌شود، اظهار کرد: این طرح برای شماره‌های 4، 5 و 8 رقمی، قابلیت اجرا دارد و در آن برای هر کلمه یک شماره تلفن و برای هر شماره تلفن، یک یا چندین کلمه تعریف می‌شود.
 
گفتنی است که این سرویس بصورت آزمایشی چند مدتی است در منطقه هفت مخابراتی تهران اجرا شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار