مدتی است ماجرای اینترنت بی سیم در هواپیماها محل بحث شده است و گویا قرار است با فناوریهای جدید، امکان ارائه اینترنت در خطوط هواپیمایی نیز میسر باشد.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، مدتی است ماجرای اینترنت بی سیم در هواپیماها محل بحث شده است و گویا قرار است با فناوریهای جدید، امکان ارائه اینترنت در خطوط هواپیمایی نیز میسر باشد. بویینگ بهعنوان یک شرکت تولیدکننده، برای تست این فناوری از پنج تن سیب زمینی کمک گرفته است.
شرکت تحقیق کننده در این زمینه گفته است که سیب زمینی در مواجهه با اثرات سیگنال های الکترونیکی در بسیاری از جهات شبیه بدن انسان عمل میکند.
مزیت این تست این است که سیب زمینی بر خلاف بدن انسان دچار خستگی نمیشود.
مهندسین بوئینگ تست های زیادی را برای اطمینان از حداکثر مقدارممکن سیگنال Wi-Fiبر روی مسافران، زمانی که در آسمان هستند، انجام دادند.
آنچه که مهم است استاندارد کردن این مقدار سیگنال است که نه باعث خستگی مسافران شود و نه در سیستم های الکترونیکی هواپیما اختلال ایجاد کند. سیگنال های بی سیم بطور تصادفی در فضای محصور کابین هواپیما برای مردمی که در اطراف آن در حرکتند، متغیر است. این به این معنی است که توزیع سیگنال، با اتصال ضعیف تر و قوی تر در صندلی های مختلف در سراسر کابین یکسان نیست.
یکی از مهندسین بوئینگ میگوید: شما می توانید لپ تاپ خود را در هر نقطه ای از هواپیما که صندلی شما آنجا واقع است، روشن کرده و از اینترنت آن استفاده کنید اما این احتمال وجو دارد که تغیرات سیگنال زیادی را در طی وب گردی خود تجربه کنید.
برای تست توزیع سیگنال، این شرکت از 9000 کیلوگرم کیسه سیب زمینی به جای انسان استفاده کرده است.
به گفته شرکت بوئینگ، سیب زمینی تعامل خوبی با سیگنال های الکترونیکی همانند بدن انسان دارد و این تست با سیب زمینی میتواند ایستادگی کامل در سفرهای بلند مدت را برای انسان آشکار سازد.