کد خبر:۲۲۳۴۶۷
رحیمی:
دولت از فعالیتهای معاونت علمی و فناوری به شکل همه جانبه حمایت میکند
معاون اول رئیس جمهور با اعلام حمایت و پشتیبانی همه جانبه دولت از فعالیت های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: دولت مصوبات مورد نیاز را در اختیار این معاونت قرار می دهد تا راه های طی نشده در عرصه علم و فناوری با سرعت بیشتری پیموده شود.

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، محمدرضا رحیمی در مراسم افتتاحیه سومین اجلاس سراسری کانونهای هماهنگی دانش و صنعت که نوزدهم دی، در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد، ایجاد هماهنگی میان دانش و صنعت را اساس پیشرفت و ترقی در جهان امروز دانست و افزود: ایجاد اینگونه کانون ها در کشور باید بلافاصله پس از دوران دفاع مقدس انجام می شد و امروز لازم است با سرعت و تلاش هرچه بیشتر تاخیر گذشته را جبران کنیم.
معاون اول رئیس جمهور در ادامه اظهار کرد: کشورهای پیشرفته و قدرت های بزرگ نیز از همین مسیر و با ایجاد هماهنگی میان دانش و صنعت به توسعه و تحول دست پیدا کرده اند، اما متاسفانه با استفاده نابجا از این پیشرفت ها، همواره به دنبال تسلط بر جهان، زورگویی و اعمال تحریم هستند.
وی با قدردانی از زحمات و خدمات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهور تصریح کرد: یکی از اقدامات بزرگ و مهم دکتر احمدی نژاد تاسیس این معاونت بود و امروز شاهد هستیم که دست اندرکاران این معاونت کارهای بزرگی و به یاد ماندنی را به انجام می رسانند.
رحیمی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران به برکت داشتن دانشمندان متعهد و سختکوش، در شرایط فشار و تحریم بزرگترین کارهای علمی را انجام داده و به رغم تنگناهایی که دشمنان ایجاد می کنند، با سرعت در حال پیمودن مسیر تعالی و ترقی است.
معاون اول رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر کاربردی بودن تحقیقات و پژوهش های صنعتی،گفت: برنامه ریزی ها باید به گونه ای انجام شود که تلاش و فعالیت ها به نتایج قابل قبولی منتهی شود زیرا پژوهش هایی که نتیجه و محصول در پی نداشته باشد، کاری عبث و بی فایده است.
گفتنی است معاون اول رییس جمهوردر این مراسم از نقشه راه 10 کانون هماهنگی دانش و صنعت رونمایی و سپس از نمایشگاه «نفوذ فناوریهای راهبردی در صنایع متوسط» که در حاشیه این اجلاس برپا بود بازدید کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.