کد خبر:۲۲۴۱۲۱
معاون آموزشی وزارت علوم:

حضور بخش خصوصی در تولید علم و فناوری ضروری است

نادری منش دو قدم اصلی توسعه علم و فناوری را شکل‌گیری جدی فناوری و فعالیت بیشتر بخش خصوصی دانست.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، حسین نادری‌منش صبح امروز در مراسم افتتاحیه دومین جشنواره ملی زیست‌فناوری در نمایشگاه بین‌المللی تهران گفت: چرخ علم و فناوری کشور باید توسط بخش خصوصی به گردش در بیاید. 

 
وی با اشاره به دوقدم اصلی توسعه علم و فناوری گفت: قدم اول شکل‌گیری جدی فناوری و قدم دوم فعالیت بیشتر بخش خصوصی است که این امر به فرهنگ‌سازی تولید و زیرساخت‌های حقوقی، اقتصادی و تسهیلاتی نیاز دارد.
 
معاون آموزشی وزارت علوم با تشریح وضعیت آموزشی کشور و مقایسه وضعیت کنونی با زمان پیش از انقلاب اسلامی گفت: پیش از انقلاب، کشور ما با جمعیت 35 میلیون نفر دارای 175هزار دانشجو در 200 مؤسسه آموزش عالی بود و دهه اول انقلاب نیز تمام توان نظام صرف دفاع مقدس شد، ولی در دو دهه اخیر ما به صورت جدی وارد بحث آموزش عالی شدیم که در حال حاضر با جمعیت بیش از 74 میلیون نفر دارای بیش از چهار میلیون دانشجو در کشور هستیم.
  
وی گفت: در حال حاضر دانشجویان دکترا یک درصد کل دانشجویان کشور را تشکیل می‌دهند و 10 درصد دانشجویان ما نیز در مقطع کارشناسی ارشد تحصیل می‌کنند.
 
نادری منش در خصوص رتبه علمی ایران اظهار داشت: در حال حاضر رتبه علمی ما در جهان بر اساس مقالات تولید شده، شانزدهم و در جهان اسلام رتبه اول است.
 
معاون آموزشی وزارت علوم با بیان اینکه امروز مهمترین اقتدار ما اقتدار علمی است، گفت: ما در توانمندی صلح‌آمیز هسته‌ای نیز پیشتاز هستیم؛ به طوری که دانشمندان هسته‌ای شهید ما تمام تحصیلات خود را در داخل کشور گذرانده بودند.
 
نادری‌منش افزود: در حال حاضر نزدیک به 8000 دانشجوی نسل دوم و سوم افغان نیز در ایران و با هزینه کشور ما تحصیل می‌کنند.
 
وی گفت: نزدیک به 3000 دانشجو نیز در مقاطع تحصیلات تکمیلی کشور در زمینه زیست‌فناوری در بیش از 100مؤسسه مشغول به تحصیل هستند.
 
معاون آموزشی وزارت علوم با اشاره به رشد صد درصدی رشته‌محل‌های دکترا در کشور در سه سال گذشته عنوان کرد: در این مدت مجوز بیش از 1000رشته محل در مقطع دکترا ارائه شده است.
 
نادری‌منش در پایان اظهار داشت: طرح توسعه آموزش و پرورش در رشته بیوتکنولوژی در کمیته فناوری‌های نوین وزارت علوم بررسی می‌شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار