کد خبر:۲۲۴۴۴۶
چه کسی از سرویس جدید فیس‌بوک بیشتر نفع می‌برد؟

Graph Search حریم خصوصی را بی معنی می‌کند+ فیلم

هنوز چند روزی بیشتر از معرفی سرویس جدید فیس‌بوک به نام Graph Search نمی‌گذرد که تصمیم گرفتیم کمی بیشتر درباره ماهیت این بخش جدید تحقیق کنیم.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، هنوز چند روزی بیشتر از معرفی سرویس جدید فیس‌بوک به نام Graph Search نمی‌گذرد که تصمیم گرفتیم کمی بیشتر درباره ماهیت این بخش جدید تحقیق کنیم.
 
مارک زاکربرگ مدیر‌عامل فیس‌بوک در کنفرانسی خبری در دفتر مرکزی فیسبوک‌، آخرین بخش از سه‌گانه شبکه اجتماعیش را با نام «Graph Search» معرفی کرد. نیوز‌فید و تایم لاین، دو بخش دیگر از این سه‌گانه فیس‌بوک هستند.
 
Graph Search
 
تا کنون منابع مختلفی به معرفی این سرویس پرداخته‌اند و با معرفی آن ذهن کاربران را برای پذیرش این بخش جدید آماده‌ کرده‌اند. اما آیا استفاده از هر سرویس جدیدی می‌تواند به نفع شما باشد؟  شاید کمتر کسی از این به بعد به معرفی این سرویس پرداخته باشد. پس بهتر است قبل از استفاده از این سرویس، اطلاعات بیشتری را از آن بدانید.
 
ایا می‌دانید Graph Search چیست و دقیقا چه کاری را قرار است انجام دهد؟ اگر جزو آندسته از افراد هستید که به محرماتگی اطلاعات خود در شبکه های اجتماعی و بخصوص فیس بوک اهمیت ویژه‌ای می‌دهید و برایتان مهم است که چه کسانی به اطلاعات شما دسترسی خواهند داشت، بهتر است با مطالعه ادامه این خبر، آگاهی بیشتری را نسبت به ارائه سرویس جدید فیس بوک بدست آورید تا احیانا جزو افرادی نباشید که بی اطلاع از چند و چون این سرویس، اطلاعات خصوصی خود را در معرض خطر ببینید.

Graph Search
، همانند موتورهای جستجوی معروف وب هستند با این تفاوت که فیسبوک بر نتایج و مشاهدات اجتماعی تکیه زده و تنها بر اطلاعات داخل فضای فیس‌بوک متمرکز است و از این جهت با سایر امکانات جستجو در اینترنت تفاوت اساسی دارد.

شبکه اجتماعی فیس‌بوک بزرگ‌ترین شبکه اجتماعی جهان است که بنا بر اسناد قابل انکار منتشر شده بزرگ‌ترین شبکه جاسوسی اجتماعی با بیش از یک بیلیون کاربر، 240 بیلیون عکس و یک تریلیون ارتباط است که وظیفه  Graph Search،  فهرست کردن این موارد است تا کاربر به‌راحتی بتواند جستجو کند.
 
اگر از کاربران این شبکه اجتماعی هستید  همانطور که شاید خود به این نکته پی برده باشید، بهتر است با علم به این که محرمانگی اطلاعات در این شبکه بی معنی است و اطلاعات شما ممکن است در اختیار میلیون ها کاربر دیگر نیز قرار گیرد، در آن فعالیت کنید و اگر محرمانگی اطلاعات خود برایتان اهمیت دارد، این شبکه جای مناسبی برای فعالیت شما نیست.

در حقیقت با  Graph Search می‌توان به راحتی در حریم خصوصی افراد نفوذ کرد و اطلاعات لازم را بهتر و کامل‌تر و آسان‌تر بدست آورد.

به نقل از مرکز بررسی جرائم سازمان یافته، مثلا با جستجوی عبارت "عکسهای دوستان در پارک ملت "، تمامی عکس‌های گرفته شده در پارک ملت که در این شبکه اجتماعی به اشتراک گذاشته شده نمایان می‌شود. یا عبارت "دوستان مجرد که در نیاوران زندگی می‌کنند"و مواردی از این دست.
 

با این قابلیت جدید و تبدیل شدن حجم کنونی ارتباط یک تریلیونی به ده‌ها تریلیونی، بیشترین منفعت را سرویس‌های جاسوسی می‌برند و دیگر اینکه حریم خصوصی افراد به کمترین حد خود می‌رسد.

جالب است بدانید این شبکه اجتماعی که زیر نظر NSA  (سازمان امنیت ملی آمریکا) اداره می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
بدون نام
-
۳۰ دی ۱۳۹۱ - ۱۶:۵۰
حرف شما اشتباه است! اين سيستم با تنظيمات حريم خصوصي هماهنگ است يعني در نتايج جستجو فقط اطلاعاتي ظاهر مي‌شوند که منتشر کننده آنها منعي براي ديدن آنها توسط فرد جستجو کننده قرار نداده باشد.
به عنوان مثال اگر شما در نياوران زندگي کنيد و در فيسبوک اعلام کنيد ولي پروفايلتان را طوري تنظيم کنيد که فقط دوستانتان بتوانند محل زندگي شما را ببينند اگر دوستانتان عبارت "دوستان مجرد که در نياوران زندگي مي‌کنند" را سرچ کنند پروفايل شما را مي‌بينند اما اگر ديگران که در ليست دوستان شما نيستند اين کار را انجام دهند نام شما در نتايج جستجو نشان داده نمي‌شود.
2
2
بدون نام
-
۰۱ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۷:۴۳
اين حقيقت که فيسبوک بزرگترين پايگاه جاسوسي دنياست رو سايت ويکي ليکس هم منتشر کرده... البته به وضوح در فيلم هم اين حقيقت کمابيش نشون داده شده
0
1
پربازدیدترین آخرین اخبار