کد خبر:۲۲۴۸۴۵
وبلاگ «قمارباز»

انتخابات ریاست جمهوری 92 و تهدیدهای فرصت ساز

همان طور که انتظار می‌رفت، از اواخر پاییز رایزنی‌های انتخاباتی برای انتخابات ریاست جمهوری خرداد ۹۲ آغاز شد و با شروع فصل سرمای زمستان، جلسات احزاب و گروه‌های سیاسی گرم‌تر و تیتر‌های انتخاباتی رسانه‌های وابستهٔ به آن‌ها داغ‌تر شد.

‌‌به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، در آخرین به روز رسانی وبلاگ «قمارباز»  آمده است: 

 

در میان تیترهای رسانه‌ای این روزهای کشور، اسامی ده‌ها تن به عنوان نامزدهای احتمالی انتخابات به چشم می‌خورد؛ خبر‌ها حاکی از درخواست نشست‌های آن‌ها با خواص سیاسی و فرهنگی کشور جهت جلب حمایت بزرگان و موثرین بر آرای مردم است.

 

امروز در حالی به انتخابات ریاست جمهوری نزدیک می‌شویم که تجربه‌های تلخ و شیرین انتخابات سال 88، می‌تواند برای خواص کشور تجربه‌ای گرانب‌ها باشد برای استفادهٔ هر چه بهتر از نقطهٔ عطفی دیگر در تاریخ انقلاب اسلامی در خرداد 92؛ تجربه‌هایی همچون:

 

1- انقلاب اسلامی در طول عمر پر برکت خود همواره از دل تهدیدهایی که توسط دشمنان داخلی و خارجی به وجود می‌آمده است، فرصت‌هایی بی‌نظیر ایجاد کرده و روند رو به رشد و تعالی خود را ادامه داده است.

 

فتنه انگیزی‌های نهضت آزادی، خیانت بنی صدر، آشوب‌های خیابانی سازمان مجاهدین در آغاز دهه شصت تهدید‌هایی داخلی بود که سبب شد با روشنگری‌های خواص آن روز جامعه و ارشادات امام امت، تهدید، تبدیل به فرصت شود و گروهک‌های دارای ایدئولوژی‌های التقاطی با نشان دادن ماهیت واقعی خود، به سرعت جایگاه‌شان را در میان مردم از دست بدهند. جنگ تحمیلی نیز به عنوان یکی از تهدیدهای جدی دشمن خارجی برای از بین بردن انقلاب اسلامی شناخته می‌شود، با این حال امروز هم با گذشت بیش از بیست سال از آن، هنوز هم در حال فرصت سازی است همچون، اردوی راهیان نور در عرصهٔ فرهنگی و خودکفایی تسلیحاتی در عرصهٔ نظامی.

 

فتنهٔ 88 به عنوان یک تهدید مشترک توسط دشمنان داخلی و خارجی جمهوری اسلامی به مدد ایمان و ارادت مردم به ساحت مقدس حضرت اباعبدالله (س)، در 9 دی 88 پتانسیل عظیم قدرت مردمی کشور را به جهانیان نشان داد و فتنهٔ 8 ماه را، تبدیل به فرصتی دیگر برای انقلاب اسلامی کرد. بزرگی فتنهٔ 88، فرصتی بزرگ را نیز ایجاد کرده است، فرصتی که اگر از آن بهره گرفته شود می‌توان با استفاده ازآن، تا سالیان سال درخت انقلاب اسلامی را آبیاری کرد.

 

2- فتنهٔ 88 بار دیگر نشان داد که نام‌ها، شهرت‌ها و عنوان‌ها قداست ندارند. می‌توان عناوین ریز و درشتی از وابستگی‌های سیاسی و خانوادگی با بزرگان جمهوری اسلامی داشت ولی پایبند به اصول اساسی جمهوری اسلامی نبود. می‌توان نخست وزیر امام لقب گرفت ولی آرمان‌های امام را زیر پا گذاشت. می‌توان مانند بعضی صحابهٔ رسول گرامی اسلام که هم سابقهٔ مبارزه با کفار را داشتند و هم سابقهٔ جنگیدن با علی بن ابی طالب را، هم با رژیم پهلوی مبارزه کرده باشند و هم در صدد فتنه انگیزی در جمهوری اسلامی بود.

 

خواص باید با الگو قرار دادن فتنهٔ 88، برای مردم تشریح کنند که ملاک، برای تشخیص در مسیر حق یا باطل قرار داشتن افراد، وضعیت حال آن‌ها می‌باشد.

 

خواص و رسانه‌های پایبند به اصول انقلاب اسلامی به جای آنکه در میان نام‌ها و عنوان‌های مسئولیتی نامزدهای احتمالی گم شوند و بازارگرم کنِ احزاب و گروه‌های سیاسی شوند، باید سطح فکر و خواسته‌های مردمی را بالا ببرند تا نامزد‌ها نتوانند با عوام فریبی، اتهام پراکنی به دیگران، شانتاژهای رسانه‌ای و وعده و وعیدهای غیر واقع، موفق به فریب مردم و فتنه انگیزی شوند.

3- متاثر کردن فضای روانی کشور از پنج ماه تا انتخابات مانده، به جدال سیاسی احزاب و گروه‌ها وذکر اخبار ضد و نقیض از نامزدهای احتمالی، گرچه به ظاهر تنور انتخابات را داغ می‌کند ولی در عمل نتیجهٔ مطلوبی عاید مردم نخواهد کرد. چه مناسب است که خواص به جای درگیر شدن به بازی‌های سیاسی احزاب، بر اساس شاخص‌های تبیینی حضرت امام و رهبر انقلاب، به تبیین و تشریح شاخص‌های رییس جمهور یازدهم متناسب با دهه چهارم انقلاب اسلامی، یعنی دهه پیشرفت و عدالت بپردازند.

 

4- آشنایی مردم با شاخص‌های یک رییس جمهور انقلابی که بتواند سرعت پیشرفت و عدالت در کشور را فزونی ببخشد، می‌تواند تبدیل به یک گفتمان مردمی شود. گفتمانی شدن پیشرفت و عدالت الزامتی را به همراه می‌آورد و سطح خواسته‌های مردمی را از نامزد‌ها بالا می‌برد. آن وقت است که مردم برای انتخاب ریاست جمهور یازدهم دیگر در میان نام‌ها و شهرت‌ها، وابستگی‌های سیاسی و خانوادگی گم نمی‌شوند و هر فرد را با ملاک‌ها و معیارهایی مشخص همچون برنامه محوری، منطق و اخلاق، محک می‌زنند و بهترین را انتخاب می‌کنند.

 

5- منطقی شدن فضای قبل از انتخابات بر اساس یک حضور آگاهانه و انتخاب عقلانی و متناسب با زمان و جایگاه انقلاب اسلامی در عرصهٔ بین المللی، فضای بعد از انتخابات را نیز مبتنی بر بستر عقل و منطق می‌کند. خواص باید با مدیریت افکار عمومی کشور در این چند ماه پایانی دولت دهم و تا برگزاری انتخابات، هیجان‌های انتخاباتی قبل از رای گیری را بعد از اعلام نتایج تبدیل به شورو انگیزهٔ کار و فعالیت در عرصه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و علمی کشور بکنند و تهدیدی بالقوه را که دشمنان به طمع اتفاقات سال 88 در سر می‌پرورانند بار دیگر تبدیل به یک فرصت باالفعل تاریخی برای کشور بکنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار