به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، مهرداد بذرپاش در اولین نشست خبری رسمی تشکل خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت گفت: همگرایی ایجاد شده در نیروهای جبهه انقلاب را باید بیش از پیش تقویت کرد.
عضو تشکل خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت افزود: باید با اتخاذ تدابیر مناسب و تعریف ماموریت، همچنین تعیین افق و برنامه در حوزه مدیریت کشور این بار با مبحث مدیریت شهرها برنامه ریزی کنیم، هیچ کس تجربه تلخ شورای شهر اول را فراموش نخواهد کرد که دعواهای سیاسی به عنوان یک سم مهلک وارد فعالیت شورا شد، این در حالی است که شوراها تجلی اراده حضور مردم در صحنه مدیریت شهرها هستند و حتی نسبت به مجلس نیز سطح متفاوتی دارند.
بذرپاش با بیان اینکه شورای شهر حتماً نباید سیاسی باشد، گفت: البته این به معنای عدم حضور عناصر سیاسی نیست، شورای شهر باید با حرکت رو به اصلاح، بهبود شرایط شهر را پیگیری کند.
وی با اشاره به اینکه شورای شهر باید پیکر واحد شهرها بوده و برنامه ریزی منسجم و همگرایی در مقیاس بالا داشته باشد، افزود: باید آرمان شهرهایی با پیکره زنده ایجاد کرد که در آن علاه بر رسیدگی به ایجاد زیرساخت های مورد نیاز یک شهر، تعالی انسان هایی که در آن زندگی می کنند نیز مد نظر باشد.
نماینده مردم تهران با تاکید بر لزوم مشارکت مردم در اداره شهرها گفت: نگاه مشارکت جویانه فلسفه تشکیل شورای شهر است؛ همچنین شورایاری ها به عنوان ابزار تحقق این امر باید قانونمند تر وارد فعالیت شوند.
بذرپاش تصریح کرد: تهران و سایر کلان شهرها با مشکلات ناشی از تعیین حریم شهر، مهاجرت و افزایش بی رویه قیمت مسکن روبرو هستند، به طوری که قابل توجیه نیست قیمت خانه در بعضی از مناطق تهران متری 12 میلیون تومان باشد.
وی گفت: بسیاری از امکانات در شهرها وجود دارد، ولی به سبب اختلاف نظر بین دو دستگاه، مردم از وجود آنها بی بهره می شوند.
نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: شورای شهر نباید وامدار کانون های ثروت شود، زیرا شهر را به آنها خواهد فروخت.
عضو تشکل خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت با تاکید بر لزوم تمرکز بر سلامت و آرامش مردم شهرها افزود: حمل و نقل عمومی از مشکلات جدی کلان شهرهاست که باید به صورت جدی مورد بررسی قرار گیرد.
بذرپاش در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: کسی که قصد کار در چارچوب انقلاب را دارد باید مبانی عمومی که برای مردم پذیرفته شده و هر بار مورد تایید قرار گرفته است را قبول داشته باشد.
وی با اشاره به اختلاف نظرها بر سر جدایی ری از تهران که سبب اختلاف نظر میان دولت و مجلس و برخی ارگان های دیگر شد، گفت: این اختلاف نظرها ناشی از تضادهای قانونی است؛ مانیز اکنون در مجلس با این تضادها مواجه هستیم.
نماینده مردم تهران بیان کرد: در موضوع جدایی ری از تهران، هر کسی دلایل خویش را حمل بر صحت می کرد و برای منافع مردم مفید تر می دانست.
عضو تشکل خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت خاطرنشان کرد: برای ادامه فعالیت این تشکل، با گروه های سیاسی و بیشتر با افراد حقیقی صحبت هایی صورت خواهیم داد.