کد خبر:۲۲۷۱۴۹
خواب سنگین احزاب در برابر یک مطالبه جدی؛

احزاب سیاسی برای تحقق «تولید ملی» چه کرده‌اند؟

با توجه به فرا رسیدن روزهای پایانی سال، با بررسی فعالیت‌های احزاب در راستای تحقق اهداف شعار «تولید ملی» به این نتیجه رسیدیم که ...
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال چند چیز ذهن انسان را مشغول می‌کندشاید مهمترین آن این باشد تا هر فردی عملکرد سالیانه خود را در تمام جنبه‌ها بررسی کند و خود را با ابتدای سال مقایسه می‌کنند تا ببینند به اهدافی که می‌خواست رسیده است یا نه.
 
ولی در بعد کشوری داستان متفاوت‌تر، حساس‌تر و مهم‌تر است طبیعی بود که امسال از نظر بسیاری از کارشناسان اهمیت فوق‌العاده‌ای از نظر اقتصادی داشت به طوری که در اولین روز سال نو رهبر انقلاب با پیامی امسال را سال تولید ملی و حمایت از کار ایرانی نامیدند.
 
در بخشی از پیام رهبر انقلاب آمده است: اگر ما توانستیم تولید داخلی را رونق بخشیم مسئله تورم حل خواهد شد؛ مسئله اشتغال حل خواهد شد؛ اقتصاد داخلی به معنای حقیقی کلمه استحکام پیدا خواهد کرد و اینجاست که دشمن با مشاهده این وضعیت مایوس و ناامید خواهد شد وقتی دشمن مایوس شد توطئه و کینه دشمن هم تمام خواهد شد.
 
همین مهم نشان می‌دهد چقدر مسئله تولید ملی دارای جایگاه ویژه‌ای که می‌توان آن شعار را به تمام سال‌ها تعمیم داد. می‌توان آنرا معیار سنجش عملکرد دستگاه‌های اجریی و حتی ارگان‌های پژوهشی و فعالیت احزاب قرار داد.
 
اما نکته قابل تامل اینکه علاوه بر اینکه دستگاه‌های اجرایی و اداری وظیفه اصلی در این بخش دارند اما احزاب و گروه‌ها و جبهه‌های سیاسی نیز در زمینه مطالبه‌گری و اقدامات عملی وظیفه بس مهم و حساس در راه رسیدن به این اهداف دارند احزابی که همیشه در همه زمینه‌ها حضور فعال دارند و هنگام تقسیم قدرت در هر بخشی چه مجلس، دولت و یا ارگان‌های دیگر خود را جزو شایسته‌ترین‌ها می‌دانند.
 
لذا در همین راستا و با توجه به نزدیک شدن به اتمام سال با تهیه مصاحبه‌های مختلف از اعضای فعال احزاب شاخص، جویای اقدامات عملی این احزاب در راستای شعار امسال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی شدیم.
 
کمال الدین سجادی، سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به سال تولید ملی گفت: ما در موضع‌گیری‌ها در سایر صحبت‌ها همچنین در روزنامه‌ها به این موضوع پرداخته‌ایم و جلسات زیادی در این زمینه برگزار شده است.
 
وی خاطر نشان کرد: ما به دولت، نمایندگان بخش خصوصی توصیه کردیم که کار بیشتر انجام دهند ولی اغلب احزاب مستقیما در تولید نقش ندارند.
 
سجادی با اشاره به تعطیلی و نیمه فعال بودن بخش نساجی تصریح کرد: دولت باید از بخش‌های مختلف حمایت کند در ضمن ما می‌توانیم صنعت خودروسازی را ارتقا دهیم و با ارتقا این صنعت می‌توانیم به بازارهای جهانی در جنوب شرق آسیا دسترسی پیدا کنیم.
 
ابوالقاسم رئوفیان، عضو جبهه ایستادگی در رابطه با سال تولید ملی گفت: ما در زمینه اقتصاد مقاومتی از کارشناسان بسیاری کمک گرفته‌ایم و جبهه ایستادگی با اینکه قبل از انتخابات مجلس شکل گرفته در زمینه چالش‌های اقتصادی دغدغه‌های خود را با دولت در میان گذاشته است.
 
حجت‌الاسلام خرسند از اعضای شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت:‌در این باره در تهران جلساتی برگزار شده که به علت اینکه من در شهرستان هستم نتوانسته‌ام در این جلسات حضور پیدا کنم.
 
حمیدرضا ترقی، عضو دیگر حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اینکه موضوع تولید ملی در دستور کار مستمر دبیر کل حزب بوده تصریح کرد: من بیشتر در حوزه بین‌الملل فعال هستم و اطلاعات بیشتر در این زمینه را مرکز مطالعات حزب بهتر می‌داند.
 
شاکری، عضو جمعیت ایثارگران با اشاره به اینکه درباره تولید ملی جلسات متعدد و کمیته‌های فرهنگی، جوانان در بخش‌های مختلف برگزار شده تصریح کرد: جزییات موضوعات مطرح شده در ذهن من نیست و روابط عمومی بهتر می‌داند.
 
مجتبی توانگر مسئول روابط عمومی جمعیت ایثارگران در رابطه با سخنان شاکری و اطلاعات بیشتر روابط عمومی حزب، الیاس نادران نماینده مجلس شورای اسلامی را پیشنهاد داد و او را فردی دانست که اطلاعات بهتری درباره اقدامات عملی در ضمینه تولید ملی است.
 
 اما الیاس نادران عضو جمعیت ایثارگران و نماینده فعلی مجلس شورای اسلامی با اشاره به برگزاری همایشی درباره تولید ملی گفت: برای دادن اطلاعات بیشتر نیازمند هماهنگی با مسئول روابط عمومی جمعیت ایثارگران هستم.
 
با توجه به اینکه اکثر جواب‌هایی که از اعضای احزاب فعال گرفتیم شبیه هم بود و هر کس به طریقی خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، را به فرد دیگری معرفی می‌کرد و اطلاعات کلی در این باره می‌دادند لذا از ادامه پرس و جو در این رابطه پشیمان شدیم.
 
اما جمع‌بندی که از جواب‌های به دست آمد حاصل شد این بود که احزاب و اعضای احزاب که در هنگام تقسیم قدرت درباره موضع‌گیری در برابر حوادث و اتفاقات کشور و حتی در هنگام انتخابات فعال‌ترین گروه‌های کشور هستند درباره شعار امسال یعنی حمایت از کار و سرمایه ایرانی و تولید ملی از کمترین اطلاعات برخوردار بودند.
 
چیزی که قابل تامل است اینکه این احزاب که از کوچک ترین اتفاقات سیاسی غافل نمی‌شوند و در مورد کوچکترین جابه‌جایی‌ها عکس‌العمل نشان می‌دهند و بیشترین اطلاعات را دارند درباره مهم‌ترین شعار امسال کمترین اطلاعات اقدامی را ارائه می‌دهند و اکثر اعضای آن‌ها از اقدامات عملی انجام شده توسط احزاب متبوع‌شان بی‌خبرند!

 

«خبرگزاری دانشجو» آمادگی دارد تا مستندات و کارهای اجرایی، ایجابی و تحقیقاتی احزاب مختلف در راستای تولید ملی را منتشر کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار