سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران شش پروژه: زمین ورزشی، امور مالی، بخش دیپلمات، VIP، لابی و بخش A ICU بیمارستان شهید رجایی را افتتاح کرد.
به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، در این مراسم محمدرضا منصوری با افتتاح 6 پروژه زمین ورزشی، امور مالی، بخش دیپلمات، VIP، لابی و بخش A ICU، از روند اجرای فعالیت های اورژانس، کلینیک ارتقای سلامت، آندوسکوپی، CT scan، نهارخوری و پروژه هتل این بیمارستان نیز بازدید کرد.
وی ضمن ابراز خرسندی از بازدید این بیمارستان گفت: امروز برای من روز استثنایی است چرا که بنده چنین تصوری از سطح ارائه خدمات در این بیمارستان نداشتم.
منصوری مزین شدن نام این مرکز آموزشی درمانی با نام شهید رجایی را به فال نیک گرفت و افزود: از آغاز دوره ریاست جمهوری ایشان تا به شهادت رسیدن این بزرگوار تنها 28 رو به طول انجامید اما منشا خدماتی شد که نام او را برای همیشه جاودانه ساخت.
خلوص نیت، ایمان و مردمی بودن مهم ترین ویژگی های ماندگاری شهید رجایی
منصوری خلوص نیت، ایمان و مردمی بودن را از مهم ترین ویژگی های شهید رجایی دانست و تاکید کرد: خداوند در قرآن می فرمایند که هر چیزی در دنیا از بین رفتنی است غیر از آنچه برای خدا باشد و جهت خدایی داشته باشد لذا رمز ماندگاری شهید رجایی در خدایی بودن کارهایش بود.
همچنین علیرضا جلالی رئیس مرکز آموزشی، تحقیقاتی و درمانی قلب و عروق شهید رجایی، با ارائه گزارشی از عملکرد 20 ماهه بیمارستان گفت: مرکز قلب شهید رجایی با سابقه 45 ساله خود مرکزی پرافتخار و قدیمی در عرصه ارائه خدمت به شمار می رود، این مرکز دارای رتبه درجه یک ارزشیابی کشوری، رتبه برتر حاکمیت بالینی و قطب علمی بیماری های قلب و عروق کشور است.
کاهش روزهای بستری شدن بیماران در بیمارستان رجایی
وی با اشاره به هزار و 700 پرسنل، 91 عضو هیات علمی تمام وقت، 577 تخت مصوب و 601 تخت ثابت این بیمارستان گفت: ضریب تخت های بیمارستان پر شده در حدود 78.5 درصد در سال 91 بوده و خوشبختانه توانستیم متوسط اقامت بیماران را از 9 روز در سال 89 به 6.7 روز در سال 91 کاهش دهیم.
رئیس بیمارستان قلب و عروق شهید رجایی، از تدوین برنامه استراتژیک 5 ساله مرکز (90 تا 95) خبر داد و تصریح کرد: اجرای این برنامه از مهر ماه امسال آغاز شده و چشم انداز آن کسب رتبه های برتر در زمینه آموزشی، پژوهشی و درمانی است.
جلالی ضمن معرفی پروژه های گوناگونی که بازسازی و یا نوسازی شده گفت: خوشبختانه تغییرات خوبی چه در بخش آموزشی و چه درمانی در بیمارستان رخ داده که از جمله آنها می توان به بالابردن قابلیت های درمانی، کاهش زمان تعیین تکلیف بیماران به زیر 10 ساعت، استقرار پزشک متخصص 24 ساعته در اورژانس، برقراری دی کلینیک با هدف کاهش اقامت بیمار، استقرار 24 ساعته خدمت primary pci برترین و تنها مرکز ارائه خدمات به صورت شبانه روزی و همچنین استقرار حاکمیت بالینی با هدف پیاده سازی اشاره کرد.
بیماران نباید دغدغه دیگری جز رنج بیماری داشته باشند
سپس مسعود محمدپور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران سلامت انسان ها را موهبتی الهی خواند و گفت: هنگامی که سلامت از دست می رود، باید به گونه ای به او بازگردد که به گفته مقام معظم رهبری، بیمار دغدغه دیگری جز رنج بیماری نداشته باشد.
وی ارائه خدمت مناسب به بیماران را خدمتی در زمان و مکان خوب از طریق پزشکی مناسب دانست که در نهایت به نتیجه ای درست منتهی می شود و یادآور شد: درستی و صحت خدمات بیمارستان ها از طریق پایش و ارزیابی مشخص می شود و clinical guideline متری است که از طریق آن می توان کمترین انحرافی را در مسیر درمان تشخیص داد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه به صورت محدود زمان ورود برخی از بیمارستان ها به عرصه های بین المللی فرا رسیده است خاطر نشان کرد: اگر بیمارستانی بر اساس اصول حاکمیت خدمات بالینی به درستی خدمت رسانی نماید، در گام بعدی باید به جهانی شدن و اخذ گواهینامه های بین المللی بپردازد و به نظر می رسد این زمان برای بیمارستان شما فرا رسیده است.