به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، در آخرین به روز رسانی وبلاگ «راقم و ترفندهای سلطه» ضمن نقل سخنانی از مدیرعامل فیسبوک آمده است:
به گفته NBC این عدد شامل کاربران تقلبی یا رباتهای اینترنتی نیست و تنها در بر دارنده افرادی است که اکانت حقیقی داشته و به صورت ماهیانه به این سایت سر میزنند. اگر فیسبوک یک کشور بود، اکنون میتوانستیم آن را سومین کشور پرجمعیت دنیا تلقی کنیم که پس از چین 1. 34 میلیارد نفری و هند 1. 2 میلیارد نفری ایستاده است.
در یادداشتی برای اتاق خبر آنلاین فیسبوک، مارک زاکربرگ نوشته است: «هم اکنون، بیش از یک میلیارد نفر به صورت ماهیانه مشغول استفاده از فیسبوک هستند. اگر شما هم یکی از این افراد هستید: از شما متشکرم که به من و تیم کوچکم این افتخار را دادید تا در خدمتتان باشیم. کمک به یک میلیارد نفر برای ارتباط با یکدیگر، شگفت انگیز بوده و بدون تعارف و تواضع، کاری است که بیش از هر چیز دیگری در زندگیام به آن افتخار میکنم.»
بد نیست به این مناسب، نگاهی هم به آمار جالب منتشره توسط فیسبوک داشته باشیم:
- فیسبوک تاکنون 1. 18 تریلیون Like داشته است.
- 140. 4 میلیارد ارتباط دوستی در این شبکه برقرار است.
- تاکنون 265 میلیارد عکس در فیسبوک آپلود شده و 219 میلیارد عکس به اشتراک گذاشته شدهاند.
- تاکنون 17 میلیارد ثبت موقعیت (location check-ins) صورت گرفته است.
- از سپتامبر 2011 تاکنون، 62. 2 میلیون آهنگ به اشتراک گذاشته شده و 22 میلیارد بار گوش داده شدهاند.
فیسبوک میگوید میانگین سنی کاربران این شبکه اجتماعی 22 سال است. هنگامی که در ژولای 2010 این شبکه رکورد 500 میلیون کاربر فعال را به نام خود ثبت کرد، میانگین سنی کاربران 23 سال بود و جالبترین بخش قضیه اینکه 600 میلیون نفر از کاربران فعال (یک میلیاردی) فیسبوک، با استفاده از تلفنهای همراه هوشمند از این شبکه اجتماعی استفاده میکنند.
***
گفتنی است زاکربرگ هرگز در مورد جزئیات حمایت دستگاههای مختلف حکومتی آمریکا از وی و نیز دلیل آنها جهت گسترش فیسبوک در دنیا، توضیحی ارایه نکرده و همواره اقدام به انتشار آمار مبهم و عجیبی کرده است که بیشتر جنبه تبلیغاتی داشته و بخاطر نامعلوم بودن مرج اندازهگیری و سرشماری، بههیچ عنوان قابلیت استناد علمی ندارد.