کد خبر:۲۲۷۸۵۰
اپل نسخه آپدیت شده iOS را برای رفع مشکلات موجود درآیفون 4 عرضه کرد

پس از یک ماه، iPhone هم عاقبت بخیر شد

اپل نسخه‌ای را عرضه کرده است که امیدوار است با اجرای آن بر روی iOS آیفون 4، مشکلات موجود کاملا برطرف گردد...
به گزارش خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، اپل نسخه‌ای را عرضه کرده است که امیدوار است با اجرای آن بر روی iOS آیفون 4، مشکلات موجود کاملا برطرف گردد.
 
این در حالی است که شرکت Vodafone به اشخاصی که گوشی iPhone 4S دارند، درباره مشکلاتی که بحث 3G بر روی کارایی گوشی می‌گذارد، هشدار داده است.
 
تمامی این مشکلات از نسخه iOS 6.1، نسخه به‌روز شده سیستم عامل موبایلی که اپل ماه پیش ارایه کرده بود، ناشی می‌شود. همچنین هشدار مشابهی نیز در 3 نوبت از طرف کشور اتریش  منتشر شده است.  
 
آیفون
 
شب گذشته اپل نسخه آپیدت شده 6.1.1 را برای iOS منتشر کرد. این شرکت گفته است: در این به‌روز رسانی سعی شده است کارایی و قابلیت اطمینان از دست رفته آیفون 4 مجددا به آن بازگردانده شود.
 
iOS 6.1 که در 28 ژوئن به بازار عرضه شد، شامل چندین ویژگی جدید برای دفترچه حساب‌ها (PassBook) و موزیک پلیرها می‌باشد و همچنین بحث Wi-Fi و امنیت آن را بهبود بخشیده است.
 
هنوز به روشنی معلوم نیست چه تعداد از کاربران قربانی ضعف 3G شده‌اند. بنا بر گزارش ها این مشکل متناوب، بر روی گوشی های آیفون مشاهده شده است و به سختی می‌توان آمار دقیقی از آن ارایه کرد.
 
با این حال شرکت Vodafone در بیانیه خود در روز جمعه تاکید کرده است که تا زمانی که اپل نتیجه مشکل موجود را در به‌روزرسانی جدید خود اعلام نکرده است، بهتر است نسخه ارایه شده را بر روی گوشی خود اجرا نکند.
 
شرکت Vodafone پس از این بیانیه، هنوز صحبت جدیدی درباره این موضوع نکرده است اما به نظر می‌رسد، در حال حاضر این شرکت نظر دیگری در این مورد داشته باشد و کاربران را به نصب نسخه جدید ترغیب کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار