چرا صدای مردم را درمیآورید؟ من از لسان اسلام نصیحتشان میکنم که باهم اختلاف نکنید. چه میراثی هست که میخواهید قسمت کنید و سرش اختلاف می کنید؟ این همه مردم جوانهایشان را دادند و میراث برای شما گذاشتند که شما اینطور توی سرهم بزنید و فساد ایجاد کنید؟ میراث پدرکدامتان است که اینگونه میکنید؟ یک قدری باهم رفیق و برادر و دوست باشید.
باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو» حسن براتی؛ در طول تاریخ پر تلاطم انقلاب اسلامی جریانات و اتفاقات زیادی به وقوع پیوسته و این انقلاب روز های تلخ و شیرین زیادی را تجربه کرده است و در تمام این اتفاقات بخصوص در مقاطع بحرانی تاریخ انقلاب اسلامی نقش ولایت فقیه در خنثی کردن هجمه ها و آرام کردن آشفتگی ها نقشی اساسی و تمام کننده بوده است.
با بازنگری تاریخ انقلاب متوجه می شویم برخی اتفاقات بسیار به هم شبیه است؛ بنابراین توصیه ها و هشدارها و راه حلهایی که در گذشته حضرت امام(ره) برای رفع این معضلات بیان کرده اند، در تمام ادوار قابل استفاده و اجرا بوده و هیچ گاه کهنه نخواهند شد.
به عبارت بهتر زمینه های فتنه انگیزی و ضربه پذیری همواره مشخص و تجربه شده است؛ بنابراین هم حضرت امام راحل و هم مقام معظم رهبری این راه های آسیب پذیری را تشخیص و توصیه های ارزشمند خود را گوشزد کرده اند؛ پس نباید به چنین فضایی مجدد قدم نهاد و موجب آسیب پذیری و آشفتگی اوضاع شد.
در این باره اتفاق اخیر مجلس در یکشنبه سیاه، مسئله ای است که نمی توان به سادگی از کنار آن گذشت و در واقع مسئله وحدت و عدم کشاندن اختلافات به سطح جامعه و برهم زدن آرامش کشور یکی از همان مواردی است که همواره مورد توصیه امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری از ابتدای انقلاب تاکنون بوده است و امیدواریم این بیانات تلنگری باشد برای مسئولان که کمی متنبه شوند و از مردم ولایی کشورمان رسم ولایت پذیری بیاموزند.
در ادامه بیانات امام خمینی(ره) را در مورد وحدت دولت و مجلس و عدم اختلاف و درگیری بین آنان آورده ایم که انگار حضرت امام توصیه هایشان برای شرایط امروز است و هرگز کهنه نخواهد شد.
حضرت امام خمینی(ره) فرمودند:
هر کدام از اینها که دیگری را بخواهند تضعیف کنند، مجلس بخواهد یکی دیگر را تضعیف کند، یکی دیگر بخواهد مجلس را تضعیف کند، دولت بخواهد مجلس را تضعیف کند، مجلس بخواهد دولتش را تضعیف بکند، رئیس جمهور بخواهد مجلس را تضعیف کند، مجلس بخواهد رئیس جمهور را تضعیف کند، تمام اینها برخلاف مکتب اسلام است، مخالفت با اسلام است.
باید این آقایان همانطور که مدعی هستند اسلامی هستیم، باید در عمل، قول، خطابه، حرف، نوشته و روزنامههایشان نشان بدهند که ما مسلمانیم. این چه مسلمانی است که هر روزنامه که برای یک طایفه است به دیگری فحاشی می کند؟ ما چه جوابی به مردم باید بدهیم؟ که مردم باید بگویند چه خبر است که مجلس با رئیس جمهور و رئیس جمهور با مجلس اینگونه میکند؟
چرا صدای مردم را درمیآورید؟ من از لسان اسلام نصیحتشان میکنم که باهم اختلاف نکنید. چه میراثی هست که میخواهید قسمت کنید و سرش اختلاف می کنید؟ این همه مردم جوانهایشان را دادند و میراث برای شما گذاشتند که شما اینطور توی سرهم بزنید و فساد ایجاد کنید؟ میراث پدرکدامتان است که اینگونه میکنید؟ یک قدری باهم رفیق و برادر و دوست باشید.
مکتب بزرگترین چیزی است که از برای ما مطرح است. نباید راجع به مکتب یک کلمه ای کسی بگوید. اشتباه می کنند اگر میگویند مکتب چطور. تمام مقصد ما مکتب ماست و مسلمان های ما برای مکتب ماست که اینطور قدرت دارند. [مردم] اگر مکتب اسلام را حفظ بکنند، مطمئن باشند که هیچ قدرتی به آن ها آسیب نمی رساند. اگر ما مکتب خودمان را حفظ نکنیم، هر یک از این گروه ها یا هر یک از این افراد که بر ضد آن رفیق خودش یک کلمه ای بگوید، از مکتب خارج شده است و به درد اصل ایران دیگر نمی خورد.(مصاحبه تلوزیونی 15/5/59)
مسلمین «ید واحده» باید باشند. اینقدر در مجلس با هم اختلاف نداشته باشند، جهات شرعی را حفظ بکنند، جهات اخلاقی را حفظ بکنند. هی این به او بدگویی کند، او به این بدگویی کند، این اسباب ناراحتی مسلمان هاست. آقایان میگویند، مسلمانها میگویند، خوب ما خون بچههایمان [را] دادهایم، یک قبرستان اینجا پر است از جوان های ما، قبرستان های شهرستان پر از جوان های ماست که در راه این مملکت و در راه این اسلام اینها کشته شدهاند. حالا که اینها کشته شدهاند، آقایان آمدهاند از خارج و از داخل با هم نشستهاند دعوا میکنند.
سر چه میراثی دعوا میکنید؟ میراث پدر کدامتان است؟ یک قدری آرام باشید. یک قدری توجه کنید به مسائل. هر وقت هر کدام صحبت [می] کنید به ضد دیگری نباشد که این خلاف آداب اسلام است، خلاف آداب مسلمین است، خلاف انسانیت است، خلاف مشی انبیا و مشی اولیاست. نکنید این کار را. یک قدری آرام باشید. یک قدری هوای نفس را کنار بگذارید، اشتهار را کنار بگذارید. تمام گرفتاری های ما سر این هوای نفسی است که ما داریم. اعدا عدوّ انسان این نفْس انسان است که در بین جنبیه است. این اعدا عدوّ انسان است. یک قدری جلویش را بگیرید، یک قدر مهار کنید.