کد خبر:۲۲۸۴۴۶
صفحاتی که پشت سر هم لو می‌روند

فیس‌بوک نقطه اتصال محکومان فتنه به منافقین

عضو گروهک تروریستی منافقین در حالی خود را فردی ساکن دانمارک معرفی می‌کند که در صفحه لو رفته پیشین خود را ساکن فنلاند معرفی کرده بود.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، پس از افشاگری‌های صورت گرفته درباره جاسوسی گروهک تروریستی منافقین در فیس‌بوک و تغییر نام و عکس توسط برخی از صفحات توسط منافقین  یکی دیگر از صفحات فیس‌بوک این گروهک نیز کشف شد.

 

این صفحه که با نام مستعار Pejman Dehkhoda فعالیت می‌کند توسط همان فردی اداره می‌شود که صفحه Davood Sharifi را اداره می‌کرد و در پی افشاگری نام صفحه خود را به Faryad Dardmandan تغییر داد.

 

این دو صفحه طی اقدامی هماهنگ در روز 28 بهمن طی پیامی به دوستان خود در فیس‌بوک از آنان خواستند تا فیلمی درباره تجمع کارگران در مقابل وزارت کار که منافقین آنان را 400 نفر می‌دانستند تهیه و برای آنان ارسال کنند.

 

جالب آن‌جا بود که نه تنها از تجمع 400 نفره کارگران در مقابل وزارت کار و محاصره شدنشان توسط نیروی انتظامی خبری نبود بلکه اعضای گروهک تروریستی منافقین با این اشتباه فاحش از خط دهی به برخی عوامل نفوذی خود در جمع کارگران عزیز و تحریک و تهییج آنان برای ایجاد اغتشاش و آشوب پرده برداشتند.

 

گفتنی است در صفحه جدید عضو گروهک تروریستی منافقین در حالی خود را فردی ساکن دانمارک معرفی می‌کند که در صفحه لو رفته پیشین خود را ساکن فنلاند معرفی کرده بود.

 

وی همچنین خود را فردی معرفی می‌کند که پس از فتنه 88 از کشور گریخته و اکنون در پی ارتباط گیری با دانشجویان در داخل ایران است. البته جاسوس منافقین این‌بار دیگر در پوشش آژانس ایران نیامده بلکه خود را خبرنگار سیمای آزادی (شبکه ماهواره‌ای گروهک تروریستی منافقین) معرفی می‌کند.

 

از نکات جالب دیگری که در این صفحه جدید نیز مشاهده می‌شود ارتباط داشتن این عضو منافقین با دوتن از محکومان امنیتی فتنه 88 با نام‌های «م.م» و «ج.ع» است. لذا لزوم هوشیاری بیشتر نهادهای مسئول را در برخورد با این پیاده نظام فتنه می‌طلبد.

 

منبع: دیده بان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار