کد خبر:۲۲۸۷۹۹
فدایی منش

رتبه 145 ایران در کارآفرینی جهان

ایران در بخش کارآفرینی از میان 185 کشور جهان، رتبه 145 را کسب کرده که نیازمند توجه به فناوری بیشتر و پژوهش است
رتبه 145 ایران در کارآفرینی جهان

ایران در بخش کارآفرینی از میان 185 کشور جهان، رتبه 145 را کسب کرده که نیازمند توجه به فناوری بیشتر و پژوهش است.به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ امید فدایی منش دبیر نخستین اجلاس مدیران تحقیق_ توسعه و فناوری کشور در نخستین اجلاس مدیران تحقیق_ توسعه و فناوری کشور، با اشاره به اینکه مزیت بار ترین دارایی کشور در گذشته معادن طلا، گاز و نفت بوده است، گفت: در حال حاضر علاوه بر معادن طلا ، نفت و گاز، فناوری به عنوان یکی از اصلی ترین دارایی های کشور به شمار می رود.وی ادامه داد: امروزه می توانیم بسیاری از توان و وقت خود را در فناوری تولیدات کشور بکار بگیریم.
فدایی منش در ادامه تصریح کرد: فرآوری در فناوری است و تلاش خواهیم کرد خطوط فناوری کشور را در بخش تولیدات افزایش دهیم.
وی در ادامه یادآور شد؛ معادن و ذخایر کشور را گسترش دهیم.دبیر اجلاس مدیران توسعه، در ادامه اظهار داشت: رمز موفقیت در دنیای امروز، رقابت، خلق ثروت و رضایت های مشتریان است.

فدایی منش با اشاره به اینکه مسیر تجاری سازی را در کشور باید طی کرد، افزود: سرمایه گذاری در کشور بدون فناوری، به نتیجه مطلوب نمی رسد.
وی در ادامه توضیح داد: باور ملی و تقویت صنعت، بزرگترین ثروت و مزیت برای تحقیق و توسعه کشور به شمار می رود.
وی در ادامه گفت: باید دستاوردهای کشور را به تولید انبوه برسانیم تا خطوط توسعه پربازده در کشور ایجاد شود.
فدایی منش در ادامه یادآور شد: طراحی محصول بدون تولید انبوه، فاقد ارزش تجاری است.
وی با اشاره به اینکه رتبه ایران در کارآفرینی بسیار پایین است، گفت: ایران در میان 185 کشور جهان، رتبه 145 را کسب کرده که این خطر جدی برای بخش پژوهش و کارآفرینی ایران به شمار می رود.

دبیر اجلاس مدیران توسعه و فناوری کشور، در ادامه افزود: درآمدزایی در زنجیره پژوهش صنعتی است که باید آن را تقویت و گسترش دهیم.وی در ادامه یادآور شد: پژوهش توسعه ای در ایران ارزش آفرین و زودبازده است، اما عمر کوتاه و ناپایداری دارد.
فدایی منش اظهار داشت: پژوهش توسعه ای ایران نیاز به کشش بازار مصرف دارد و این پژوهش با درآمدزایی مستقیم، می تواند خطوط تولید را در کشور افزایش دهد.
وی در ادامه یادآور شد: گلوگاه تولید در صنعت پژوهش کاربردی است که متاسفانه ضعف در این پژوهش مشکلاتی را ایجاد کرده است.
وی خاطرنشان کرد: ضعف در پژوهش کاربردی تمایل به خرید مردم از کشورهای خارجی و ناآگاهی از فناوری تولید و عدم پذیرش هزینه های سنگین تجاری سازی، از جمله مشکلات عدم پژوهش کاربردی در کشور است

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار