پایداری شرکت های کارآفرینی در تجاری سازی محصولات علمی از مهمترین اهداف مراکز رشد و فناوری است.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، مدیر کل مرکز دفتر توسعه کارآفرینی دانشگاهها ی کشور گفت: پایداری شرکت های کارآفرینی در تجاری سازی محصولات علمی از مهمترین اهداف مراکز رشد و فناوری است.
علیرضا اللهیاری در حاشیه پنجمین گردهمایی روسای مراکز کارآفرینی دانشگاههای منطقه جنوب کشور در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر افزود: هرچه به توانمندسازی این شرکت ها در تجاری سازی محصولات علمی پرداخته شود و دانشجویان و هیات علمی دانشگاهها بتوانند در این رابطه موفق شوند، نه تنها در بحث تحریم بلکه موفقیت بزرگی در آموزش عالی بدست می آید.
وی گفت: با توجه به بحث تحریم ها و مشکلات جدید پیش آمده ، موضوع کارآفرینی باید بیش از پیش به آن پرداخته شود.
اللهیاری افزود: مراکز کارآفرینی و مدیریت کلان دانشگاهها باید فارغ التحصیلان دانشگاهها را در جهت ترویج و ترغیب آنها به مراکز رشد و پارک های فناوری و شهرک های تحقیقاتی برای گسترش تاسیس دانش بنیان و آموزش در خصوص پایداری این شرکت ها در تجاری سازی محصولات علمی سوق دهند.
وی شمار مراکز کارآفرینی در دانشگاههای کشور را 120 مرکز عنوان کرد و افزود: هم اکنون 90 درصد دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور دارای مراکز رشد و فناوری عمدتا در دانشگاههای سراسری، پیام نور و غیرانتفاعی فعالیت دارند.
مدیرکل مرکز دفتر توسعه کارآفرینی دانشگاهها، داشتن برنامه مدون و نقشه کارآفرینی در برگزاری دوره های آموزش کاربردی از اهم برنامه های مراکز رشد و فناوری دانست وگفت: مراکزی برای ما ارجحیت دارد که بتواند ضمن برگزاری دوره های آموزشی علمی و کاربردی و جذب دانشجو، در تولید اشتغال مولد نیز موفق عمل کند.
اللهیاری گفت: هم اکنون مراکز کارآفرینی دانش بنیان در آموزش عالی فعالیت هایی در زمینه آموزش های کاربردی به صورت کوتاه مدت و تعلیمات و تحقیقات کاربردی دارند و سعی می شود به سمت و سوی استاندارد جهانی نزدیک شویم.
گفتنی است، پنجمین گردهمایی روسای مراکز کارآفرینی دانشگاههای منطقه جنوب کشور در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر با حضور مدیران مراکز کارآفرین دانشگاهها جنوب کشور برگزار شد.