کد خبر:۲۲۵۹۹۹
مدیرعامل صندوق مهر امام رضا (ع)

شرایط دریافت وام های خوداشتغالی صندوق مهر امام رضا

شرایط استفاده از تسهیلات اشتغال، میزان این تسهیلات و موارد پرداخت آن از سوی صندوق مهر امام رضا (ع) اعلام شد.
شرایط دریافت وام های خوداشتغالی صندوق مهر امام رضا
خبرگزای دانشجو،اشتغال: سید محمد کریمی ـ مدیرعامل صندوق مهر امام رضا (ع) ـ با بیان اینکه متقاضیان استفاده از تسهیلات اشتغال این صندوق باید فاقد کسب و کار مستقل بوده و یا در زمان ثبت نام شاغل نباشند، گفت: کسانی که دارای بیمه هستند، چنانچه صندوق در هر مرحله از مراحل اعطای وام به استعلام افراد دست پیدا کند، از پرداخت وام جلوگیری و در صورت پرداخت، کل دین با جریمه تبدیل به حال می‌شود.

او ادامه داد: افرادی که به صورت شاگرد در محل کسب و کار دیگران فعالیت می‌کنند، در صورت نداشتن بیمه به منظور راه‌اندازی کسب و کار مستقل می‌توانند ثبت نام کنند و همچنین در صورت داشتن بیمه با دادن تعهد که بیمه ایشان از کارگری توسط کارفرما به بیمه کارفرمایی تبدیل شود، می‌توانند ثبت نام کنند.

وی با اشاره به اینکه افراد بازنشسته واجد شرایط ثبت نام نیستند، گفت: تسهیلات به توسعه کارگاه تعلق نمی‌گیرد. همچنین متقاضیان باید حداقل دو سال سابقه کار مرتبط با فعالیت انتخابی خود داشته باشند. افرادی که دارای مدارک تحصیلی، فنی و حرفه‌ای، کارودانش و دیگر مراکز معتبر آموزش مرتبط با فعالیت انتخابی باشند نیز می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند.

کریمی با بیان اینکه ارائه طرح کسب و کار برای متقاضیان به منظور راه‌اندازی طرح مورد نظر الزامی است، افزود: دانشجویان در هر مقطع از تحصیلات واجد شرایط دریافت وام نیستند و داشتن کارت پایان خدمت برای متقاضیان مرد الزامی است. از سوی دیگر متقاضیان با دریافت وام نباید دو شغله شوند.

وی در تشریح شرایط زنان برای دریافت تسهیلات اشتغالزایی این صندوق نیز گفت: زنان علاوه بر داشتن شرایط فوق، لازم است سرپرست خانوار، شوهر از دست داده یا شوهر از کار افتاده باشند یا این که همسر آنها به هر دلیلی در زندان باشد و زنانی که تحت تکفل همسر شاغل هستند، واجد شرایط ثبت نام نخواهند بود. زنان خود سرپرست مانند کسانی که پدر آنها از کار افتاده بوده یا دخترانی که پدر آنها فوت کرده باشد نیز می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند. ضمن این که از کار افتادگی افراد، توسط مراجع ذیصلاح تایید و به صندوق ارائه می‌شود.

مدیرعامل صندوق مهر امام رضا (ع) در ادامه با تاکید بر این که متقاضیان این تسهیلات نباید قبلا از تسیهلات صندوق فرصت‌های شغلی سابق یا توسعه اشتغال روستایی سابق و یا قرض الحسنه اشتغال بانک‌ها( ماده 56 و ..) استفاده کرده باشند، گفت: اگر خلاف این موضوع در هر مرحله از مراحل وام محرز شود، به متقاضی تسهیلات پرداخت نخواهد شد یا کل دین با جریمه تبدیل خواهد شد.

وی با اشاره یه این که سن متقاضیان باید حداقل 20 و حداکثر 55 سال تمام باشد، گفت: امتیاز بندی بر اساس میزان اعتبار هر استان و شهرستان صورت می‌پذیرد، لذا ثبت نام هیچ گونه تعهدی برای صندوق ایجاد نخواهد کرد و صندوق در رد یا قبولی طرح‌ها مخیر است.

او در توضیح موارد پرداخت وام قرض الحسنه گفت: تسهیلات قرض الحسنه صندوق مهر امام رضا(ع) در جهت توسعه اشتغال خرد و خانگی،‌ خویش فرمایی یا خود اشتغالی و کار فرمایی کارآفرینی در بخش‌های صنعت، کشاورزی، خدمات و زیربخش‌های مربوط به آنان پرداخت می‌شود.

کریمی با اشاره به اینکه کارمزد پرداخت وام قرض‌الحسنه اشتغال جوانان به میزان چهار درصد اعمال می‌شود، گفت: این بی تردید یکی از مهمترین و بهترین شیوه‌های اجرائی در عرصه خدمات اعتباری است.

وی افزود: وام قرض الحسنه اشتغال جوانان صندوق مهر امام رضا(ع) در بخش‌ها و زیر بخش‌های مختلف اقتصادی با توجه به شرایط طرح کسب و کار و میزان تسهیلات در خواستی همراه با توجیهات اقتصادی و شرایط لازم در اجرای آن در دوره‌های باز پرداخت یک تا پنج سال تعیین می‌شود.

وی در توضیح میزان این تسهیلات هم گفت: میزان تسهیلات قرض الحسنه اشتغال به جوانان متقاضی در چارچوب ضوابط و مقررات تعیین شده پس از بررسی دقیق طرح کسب و کار و نیاز واقعی متقاضی تا سقف 50 میلیون ریال برای تسهیلات خانگی و تا سقف 100 میلیون ریال برای تسهیلات خویش فرمایی یا خود اشتغالی و تا سقف 300میلیون ریال برای تسهیلات کارفرمایی یا کار‌آفرینی پرداخت می‌شود.

وی افزود: به منظور اطمینان از بازگشت منابع و امکان مدیریت صحیح بر آن جهت فراهم کردن شرایط مساعد برای پاسخگویی به سایر متقاضیان، نوع و میزان وثایق با توجه به شرایط متقاضی، نوع طرح و میزان تسهیلات تعیین می‌شودد.

کریمی گفت: یک نفر کارمند رسمی دولت و یا دو نفر کارمند قراردادی شاغل در ادارات دولتی به علاوه سفته و چک به میزان 120 درصد اصل مبلغ تسهیلات دریافتی برای دریافت تسهیلات خانگی تا سقف 50 میلیون ریال الزامی است.

او ادامه داد: دو نفر کارمند رسمی دولت و یا یک نفر کارمند رسمی دولت و یک کاسب جواز کسب دار، به طوری که جواز کسب او بالای پنج سال اعتبار داشته باشد، به علاوه سفته و چک به میزان 120 درصد اصل مبلغ تسهیلات دریافتی جهت دریافت تسهیلات خویش فرمایی یا خود اشتغالی 50 تا 100 میلیون ریالی الزامی است. همچنین برای دریافت تسهیلات کارفرمایی یا کارآفرینی از 100 الی 300 میلیون ریال نیز وثیقه ملکی دریافت می‌شود.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
علي زارعي
-
۱۱ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۴
باسلام وممنون ازطرح خوبتون
چرابه دانشجوياناين وام تعلق نمي گيرد؟
36
12
بهروز
۲۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۴:۵۱
بايد بره سرشو بزاره بميره
مثل من
مختاري
-
۱۹ تير ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۶
با سلام يک سوال دارم کسي که هيچ ضامني نداره واسه وام چه کار کنه تا براي ايجاد شغل تسهيلاتي بگيره؟
35
7
عارف تباسيده
-
۰۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۹
با سلام کسي که ضامن . کارمند دولتي ندارد جکار کند
52
7
سالارمنم
-
۲۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۹
آقا وام که ميخان بدن پدرتو درميارن
40
7
داريوش صادقي گوغري
-
۲۵ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۰:۲۳
با سلام خواهشمندم اگه کار ما رو راه بندازيم متشکريم
20
3
علي فروزان
-
۰۲ مهر ۱۳۹۲ - ۱۷:۵۵
سلام من پنج ميليون وام مي خوام بايد کسب کار راه بندازم.
16
6
پربازدیدترین آخرین اخبار