کد خبر:۲۲۹۱۱۱
هنوز هم موبایلتان را دوست دارید؟ + تصاویر
دانشجویان رشته میکروب شناسی دانشگاه سوری تلفنهای همراه خود را برای مطالعه میکروبهایی که ما هر روز آنها را با خود به این طرف و آن طرف می بریم مورد بررسی قرار دادند.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، مدتی پس از استفاده ما از تلفنهای هوشمند و یا غیرهوشمند برای ارسال و دریافت پیام متنی یا هر نوع کارکرد دیگری این دستگاه ها نوعی تاریخ بیولوژیکی از اعمال ما را در خود حفظ می کند.
مجموعه تصاویر زیر نشان دهنده زندگی پنهان روی تلفن همراه همه ما است، باکتریهایی که روی نزدیکترین دستگاه دیجیتالی ما پنهان شده اند.

دانشجویان رشته میکروب شناسی دانشگاه سوری تلفنهای همراه خود را برای مطالعه میکروبهایی که ما هر روز آنها را با خود به این طرف و آن طرف می بریم مورد بررسی قرار دادند.
دانشجویان دانشگاه سوری باکتریهای تلفنهای همراه خود را روی ظرفهای آزمایشگاهی کشت میکروب روی آنها بررسی کردند. این تصاویر نشان دهنده گسترش رشد میکروبی به نام Bacillus mycoides است.

اگرچه نتایج این تحقیق پس از سه روز داخل ظرفهای کشت میکروب بسیار ترسناک شد اما به وضوح زندگی پنهان روی تلفن همراه ما را نشان می دهد که خوشبختانه بی خطر هستند.
اکثر این باکتریها بی ضرر هستند اما برخی از آنها ناقل بیماری اند که در آن میان می توان به باکتری استافیلوکوک اشاره کرد که می تواند موجب ایجاد انواع عفونت شود.
قلمرو باکتریهایی که روی تلفن همراه وجود دارد از باکتری فلورا هستند که در بدن ما وجود دارد. برخی از باکتریهای ناقل بیماری مثل استافیلوکوک موجب ایجاد نوعی عفونت از جمله مسمومیت غذایی، زرد زخم و حتی کندخونی می شود.

دانشمندان اعتقاد دارند که 20 درصد از مردم باکتری را با خود دارند که اغلب در حفره های بینی کمین می کند.
پیامهایی که به صورت الکترونیکی ارسال و دریافت می شوند یک اثر بیولوژیکی و قابل لمس روی تلفن همراه ماه باقی می گذارند. باکتری از اشیاء زیادی به عنوان حامل استفاده می کند تا بتواند انتقال خود را تسهیل کند.
حشرات، آب، غذا، عطسه، سرفه، تماس و باران تنها بخشی از راه هایی هستند که باکتری ها از آنها به عنوان حامل استفاده می کنند و تلفنهای همراه نیز از این امر مستثنی نبوده اند.

دکتر سیمون پارک از دانشگاه سوری از دانشجویان کلاس میکروب شناسی خود خواست که تلفنهای همراه خود را برای مشاهده رشد باکتریها روی آن بررسی کنند. دکتر پارک اظهار داشت: به نظر می رسد که تلفنهای ما تنها ارقام را به خاطر نمی سپارند بلکه تاریخی از تماسهای شخصی و فیزیکی ما را با سایر افراد، سایر ماده ها و خاک نیز در خود نگاه می دارند.
منیع: ایرنا
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.