کد خبر:۲۲۷۷۹۰
ایده ای جدید برای پیشرفتی بزرگ

گرافین و پیشرفت

یکی از شرکت های نام آشنا که برای بسیاری از ما به نامی نوستالژیک تبدیل شده است و غالب هم سن و سال‌های ما نخستین تجربه‌های استفاده از تلفن همراه‌شان، ...

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، یکی از شرکت های نام آشنا که برای بسیاری از ما به نامی نوستالژیک تبدیل شده است و غالب هم سن و سال‌های ما نخستین تجربه‌های استفاده از تلفن همراه‌شان با گوشی‌های این شرکت گره خورده بود حالا، حال و روز خوشی ندارد...

 

بی‌توجهی به جریان‌های روز دنیا و عقب ماندن از قافله «اسمارت‌ها» باعث شد که بزرگ‌ترین تولیدکننده گوشی دنیا، بازار را به اپل و رقیبی کره‌ای خود  ببازد و سیمبین بیچاره را هم نابود کند. این شرکت وقتی به هوش آمد که دیگر دیر شده بود.

 

نوکیا

 

نام آشنای ما برای جبران این خسارت، دارایی‌هایش را فروخت، پروژه‌هایش را نیمه‌کاره رها کرد و در نهایت دو دستی خود را تقدیم مایکروسافت کرد.

 

اما شاید ماده‌ای جادویی به نام گرافین بتواند در صنعتی متفاوت به کمک این شرکت بیاید و شرکت را نه در حوزه تجهیزات همراه که در حوزه تولید سخت‌افزار و صنایع نیمه رساناها دوباره به سود دهی و دوران اوج بازگرداند.

 

غول سابق مخابراتی فنلاند، آماده تولید گرافین (Graphene) شده است. گرافین ابر ماده‌ای است که می‌تواند قوی‌ترین ماده جهان باشد. این امر به لطف کمکی 1.35 میلیارد دلاری ممکن شده است که توسط اتحادیه اروپا به این شرکت اختصاص یافته است.

 

این بودجه از سوی برنامه فناوری‌های در حال ظهور و آینده اتحادیه اروپا (FET سرنام Future and Emerging Technologies) به این شرکت داده شده است.

 

ماموریت این نهاد این‌گونه تعریف شده است: توسعه و ترویج تحقیقات با ریسک بالا و تعدیل آثار محصولاتی است که آثار اجتماعی یا فناورانه شدیدی دارند. این شرکت بخشی از کنسرسیوم پیشتازان گرافین است. این گروه که شامل تعدادی از رهبران صنایع است در پی بهبود بخشیدن جهان به کمک گرافین هستند.

 

گرافین بسیار نازک (با ضخامت تنها یک اتم) است و  ادعا می‌شود که 300 بار از فولاد مقاوم‌تر است. بنا بر ادعای مطرح شده ، سبک‌ترین ماده‌ای است که ذاتا رسانای جریان الکتریسیته است.

 

فولاد

 

هنری تیری (Henry Tirri) مدیر ارشد فناوری گفته است که شرکت متبوع‌اش سابقه‌ای طولانی در این کار دارد. او می‌گوید: در واقع شرکت ما کار بر روی گرافین را از سال 2006 شروع کرده است. از آن زمان توانسته‌ایم زمینه‌های متفاوتی در حوزه محاسبات مدرن را که قادرند از این ماده بهره ببرند، مشخص کنیم.

 

او هم‌چنین تاکید کرده است که تحقیقاتی که این بودجه را مصرف خواهند کرد از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار هستند. او در این‌باره گفته است: ما کارهای بسیار امیدبخشی را به انجام رسانده‌ایم، اما من فکر می‌کنم هنوز بزرگ‌ترین نوآوری‌ها در راهند و باید کشف شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
دانشجو
-
۲۸ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۶:۳۴
مگه گرافين نوکيا رو نجات بده. تو زمينه موبايل که ديگه حرفي براي گفتن نداره
2
0
محمد رضا
-
۲۹ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۶:۵۸
يعني اين به معناي کناره گيري غير رسمي نوکيا از بازار موبايله؟
2
0
بدون نام
-
۲۹ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۷:۴۷
اگه راست باشه خوبه
2
1
پربازدیدترین آخرین اخبار