به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، اگر داخل اتوبوس در مقابل شخصی نشستهاید که مشغول صحبت با تلفنهمراه است و برای دوازدهمین بار یک پاراگراف را مطالعه میکنید و هیچ چیز از آن متوجه نمیشوید چندان تعجب نکنید.
زیرا دانشمندان در پایان یک مطالعه جدید دریافتند صحبت با تلفنهمراه بیش از مکالماتی که به صورت رو در رو بین دو فرد انجام میشود، میتواند حواس انسان را پرت کرده و او را گیج کند.
نتایج حاصل از این مطالعه جدید در آخرین شماره از نشریه PLoS One منتشر شده است که طی آن از دانشجویان خواسته شد فرم حاوی جملات بههم ریخته را در شرایطی که فرد محقق در مقابل آنها مشغول صحبت کردن با تلفن است، مرتب کنند.
در پایان این بررسی مشخص شد که بیشتر دانشجویان در مرتب کردن فرم یاد شده مشکل داشتهاند و نتوانستهاند این کار را به درستی انجام دهند. در مقابل گروه دیگری از دانشجویان مورد بررسی قرار گرفتند که پازل مشابه در اختیار آنها گذاشته شد و همان گفتوگوهایی که فرد محقق با تلفنهمراه انجام میداد، این بار در مقابل وی بین دو فرد بهصورت رو در رو انجام شد.
این بررسی نشان داد که این گروه از افراد فرمهای خود را به دقت بیشتر و بدون اشتباه مرتب کردهاند. لازم به ذکر است، این آخرین بررسی انجام شده در این زمینه محسوب میشود که نشان میدهد تلفنهمراه با گیج شدن و حواسپرتی کاربران رابطه مستقیم دارد.