کد خبر:۲۳۰۲۷۳

چهار کتاب نوآوری در دانشگاه علوم پزشکی تهران رونمایی شد

با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران، دقایقی پیش از چهار کتاب نوآوری‌ در این دانشگاه رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو» نوآوری‌ها، اولین‌ها، فهرست ایده‌ها و فهرست بهبودها نام چهار کتابی است که دقایقی پیش با حضور باقر لاریجانی رئیس سابق و محمدرضا منصوری سرپرست وقت دانشگاه علوم پزشکی تهران در سالن همایش‌های بین‌المللی رازی رونمایی شد.


در این مراسم محمدرضا منصوری با بیان اینکه نوآوری لازمه حرکت هر جامعه‌ای است گفت: اگر نوآوری و تلاش برای هر کاری وجود نداشته باشد روزمرگی انسان را به افول خواهد کشاند.


وی با اشاره به اینکه روز نوآوری مصوبه شورای انقلاب فرهنگی شده است گفت: این ایده نیز در دانشگاه علوم پزشکی تهران ثبت شده است.


وی با اشاره به پیشرفت‌های نظامی کنونی کشور به دست دانشمندان و مهندسان اظهار داشت: ما نه تنها در حوزه نظامی بلکه در حوزه علمی اقتدار خود را به رخ جهانیان کشیده‌ایم.


منصوری گفت: سهم دو درصدی مقالات ما در دنیا به 6/1 درصد رشد یافته است.
 

در ادامه این مراسم سیدمنصور گتمیری مدیر روابط عمومی دانشگاه تهران گفت: از 13 هزار و 11 خبر درج شده در دو سال گذشته در دانشگاه علوم پزشکی تهران حدود 1213 خبر با موضوع نوآوری منتشر شده است.


همچنین در ادامه این مراسم ماشاءاله ترابی دبیر ستاد نوآوری دانشگاه با تأکید بر هم‌افزایی بین واحدهای تحقیقاتی اظهار داشت: ایجاد کانون‌های نوآوری یکی از دستاوردهای مهم توسعه نوآوری در دانشگاه به شمار می‌رود و امیدواریم موقعیتی برای بروز استعدادها را به وجود بیاورد.


وی افزود: نوآوری بدون حضور مشارکتی در نهاد امروز امکان پذیر نیست.


ترابی در ادامه با بیان اینکه ما باید با ترکیب قابلیت‌‌های موجود توانایی خلق جدید را ایجاد کنیم افزود: شروع نوآوری‌ها با تعیین نیازها و مشکلات مشترک است و بعد از آن ایده‌سازی، ایده‌پردازی، تأیید نوآوری و سپس نوآوری ایجاد می‌شود.
 

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران دارای 26 بیمارستان و حدود شش هزار تخت است افزود: این دانشگاه در مراکز تحقیقاتی رتبه اول را دارد.


دبیر ستاد نوآوری علوم پزشکی تهران با اشاره به رشد نوآوری دهه به دهه در این دانشگاه اظهار داشت: از بدو تأسیس دانشگاه در سال گذشته 682 نوآوری جمع آوری کرده‌ایم.
 

لازم به ذکر است در این مراسم 24 لوح تقدیر به اعضای کانون های نوآوری تقدیم شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار