کد خبر:۲۳۱۵۲۰
رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه شریف:

جامعه امروز بیش از هر زمان به تجربه دفاع مقدس نیاز دارد

رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه شریف گفت: امروز جامعه ما بیش از هر زمان دیگری به این نیاز دارد که بداند در دوران دفاع مقدس بر رزمندگان چه گذشته است.

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» در نشست بررسی فعالیت‌های مهندسی دفاع مقدس در دانشگاه شریف که امروز عصر با حضور اساتید این دانشگاه برگزار شد آراستی ریاست دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف ضمن قدردانی و اهدا لوح تقدیر به دکتر حسین‌علی عظیمی فرمانده قرارگاه کربلا در دوران دفاع مقدس و مهندس توسلی مجری پل بعثت در دوران دفاع مقدس، در رابطه با با دوران دفاع مقدس گفت: جنگ 8 ساله بهانه‌ای بود تا به وسیله آن به آرمان‌های انقلاب بپردازیم همان‌گونه که به آرمان‌های اعتقاد داریم و آن را در سرود ملی کشورمان تکرار می‌کنیم از جمله استقلال، آزادی و پاسداری از حرمت کسانی که جانشان را فدا کردند.


وی در ادامه افزود: نباید هیچ وقت کسانی که برای جنگ زحمت کشیدند را فراموش کنیم. چه کسانی که جانشان را فدا کردند و چه کسانی که عمرشان را در این راه از دست دادند و ما می‌توانیم از طریق پیگیری سخنان آنان کمی از سختی‌های آن دوران را درک کنیم.


آراستی در ادامه افزود: امروز جامعه ما بیش از هر وقت دیگری به این نیاز دارد که بداند در دوران دفاع مقدس بر رزمندگان چه گذشته است.


وی در پایان با بیان خاطره‌ای از شهید مهندس قاضی‌زاده با اشاره به روحیه رزمندگان خاطرنشان کرد: در کیلومتر 5 خرمشهر کارگاه شهید طاهری بود و نفربری از نفربرهای به جا مانده از زمان طاغوت که هم در زمین حرکت می‌کرد و هم در آب شناور می‌شد از مهندس قاضی زاده خواسته شد آن را به گونه‌ای تغییر دهد که چهار تن بار بیشتر حمل کند که در این رابطه این شهید طراحی این کار به عهده گرفت و پس از ساخت آن تلاش کرد تا رانندگی با آن را نیز یاد بگیرد. برای همه تعجب‌آور بود که چرا می‌خواهد رانندگی با این نفربر را یاد بگیرد. روزی که قرار بود این نفر بر را تست کنند شهید قاضی‌زاده پشت نفر بر نشست و گفت اگر این نفربر غرق شد من باید غرق شوم چون این نفربر توسط من طراحی شده.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار