دانشجویان بجنوردی در محکومیت اقدام وحشیانه دانشجو نماهای دانشگاه امیر کبیر در ضرب و شتم دانشجوی ناهی از منکر اقدام به برگزاری نشست هم اندیشی در جهت احیای امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه و جامعه کردند.
به گزارش خبرنگار باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو» از بجنورد؛ دانشجویان دانشگاه پیام نور بجنورد در محکومیت اقدام وحشیانه دانشجو نماهای دانشگاه امیر کبیر در ضرب و شتم دانشجوی ناهی از منکر اقدام به برگزاری نشست هم اندیشی در جهت احیای امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه و جامعه کردند.
در این نشست دانشجویان حاضر، به ارائه نظرات کاربردی در خصوص چگونگی اجرای این فریضه فراموش شده پرداختند که با جمع بندی استاد مدعو در پایان راه حل هایی جهت اجرای صحیح و موثر این عمل به دست آمد.
چکیده ای از مهمترین مباحث مطرح شده در این نشست در ادامه آمده است:
روایات زیادی از اهل بیت(ع) در خصوص وجوب امر به معروف و نهی از منکر وارد شده است که تاکید بیشتری نیز بر نهی از منکر وجود دارد چرا که شجاعت و خطر پذیری نیاز دارد و لذا اجرش بیشتر است.
در این خصوص فتاوای مراجع عظام تقلید نیز موجود است که به عنوان مثال ولی امر مسلمین در این خصوص می فرمایند، تذکر زبانی یک وظیفه همگانی است.
ما در این خصوص در قانون اساسی نیز در اصل هشتم موظف به اجرای آن می باشیم فلذا این که به ما بگویند به شما هیچ ربطی ندارد باید بدانیم که هم از لحاظ قانونی و هم شرعی موظف به اجرای آن هستیم و این سخن بی جا و بی مورد است.
با این حال مقام معظم رهبری در تبیین این واجب با چنین مضمونی می فرمایند وظیفه مردم این است که تذکر بدهند و بروند در همین حد و از این به بعد برخورد شدیدتر بر عهده حکومت است ونیاز نیست مردم برخورد فیزیکی داشته باشند.
حجت الاسلام پناهیان نیز در تفسیر این بیان از رهبر با تعبیری دوستانه دراد شما تذکر بدهید و فرار کنید کار به بقیه اش نداشته باشید.
خیلی از مردم می گویند این کار ما تاثیری ندارد این در حالی است که اگر شما بگویید، نفر بعدی بگوید، نفر بعدی نیز همین طور تا 50 نفر و 100 نفر آنگاه فرد انجام دهنده منکر زیر این فشار شکننده افکار عمومی رفتار خود را درست خواهد کرد.
با این حال باید ابتدا پیش از بقیه خودمان عامل به حرفی باشیم که به دیگران توصیه می کنیم و الا تاثیری بر دیگران نخواهد داشت.