به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، نسرین سلطانخواه اظهار داشت: در حال حاضر اعضای هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی مشخص شده اند وبخشی از اعتبار صندوق نیز تامین شده است و با نهایی شدن آیین نامه های مربوط به ارایه تسهیلات، از ابتدای سال 92 شرکت های دانش بنیان از تسهیلات حمایتی این صندوق بهره مند می شوند.
وی خاطر نشان کرد: علاوه بر این برای این صندوق در بانک افتتاح حساب شده و اعتباری هم برای صندوق نوآوری و شکوفایی به حساب صندوق واریز شده است از این رو اعضای صندوق نوآوری و شکوفایی به زودی می توانند فعالیت خود را برای اعطای تسهیلات به شرکت های دانش بنیان آغاز کند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: هم اکنون اقداماتی همچون بازگشایی حساب ، تعیین کارگزاران فنی- تخصصی، کارگزاران مالی انجام شده است وبر این اساس منابع مالی صندوق از طریق کارگزاران مالی در اختیار شرکت های دانش بنیان قرار خواهد گرفت.
وی افزود: علاوه بر این بررسی ساز وکار اجرایی این صندوق ، تدوین آیین نامه هایی در زمینه نوع تسهیلات و چگونگی ارایه آن به شرکت های دانش بنیان و نحوه اعمال معافیت ها از جمله فعالیت هایی است که در حال انجام است . تمامی آیین نامه های تدوین شده باید به تصویب هیات امنای صندوق برسد که به محض تصویب، از اردیبهشت ماه امسال تسهیلات صندوق نوآوری وشکوفایی در اختیار شرکت های دانش بنیان قرار می گیرد.
به گفته وی وظیفه صندوق نوآوری و شکوفایی حمایت از طرح های نوآوری و فناوری شرکت های دانش بنیان است. بر اساس ماده 5 قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان و تجاری سازی اختراعات و نوآوری ها ، صندوق نوآوری و شکوفایی برای پشتیبانی مالی طرح های فناورانه پیش بینی شده است و در واقع وظیفه این صندوق کمک و پشتیبانی مالی، خدماتی و پشتیبانی از طرح های نوآوری و فناوری کشور است.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری برضرورت فعال سازی هر چه بیشتر شرکت های دانش بنیان تاکید کرد و گفت : بسیاری از نیازهای داخلی با فعال کردن شرکت های دانش بنیان خصوصی از طریق به کارگیری فارغ التحصیلان دانشگاهی رفع می شود .