کد خبر:۲۳۴۷۴۳

دستی که از موبایل فرمان می گیرد+ عکس

یک شرکت فناوری پروتز، دست مصنوعی بسیار پیشرفته ای تولید کرده است که می توان آن را با استفاده از یک نرم افزار تلفن هوشمند، کنترل کرد.

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، یک شرکت فناوری پروتز، دست مصنوعی بسیار پیشرفته ای تولید کرده است که می توان آن را با استفاده از یک نرم افزار تلفن هوشمند، کنترل کرد. این دست مصنوعی که «تاچ بیونیک» نام دارد دارای شست چرخان، پنج انگشت که هر یک به طور جداگانه قابلیت حرکت دارند و یک مچ چرخان و شاسی آلومینیومی است.

 

بر اساس ادعای شرکت سازنده، این دست ماهرترین دست مصنوعی است که تا کنون ساخته شده. این نخستین دست مصنوعی است که می تواند با یک اپلیکیشن تلفن همراه کنترل شود. این دست مصنوعی با اپلیکیشن iOS کار می کند و به کاربر امکان می دهد تا حرکات دست را با استفاده تلفن هوشمند کنترل کند.

 

دست بیونیکی

 

بهره مندی از این اپلیکیشن یعنی، کاربر این دست می تواند با لمس یک دکمه یکی از 24 حالت دست را انتخاب کند. این نرم افزار برای بهترین استفاده از این ابزار، به کاربر آموزش داده و می تواند مشکلات پیش آمده برای دست مصنوعی را تشخیص دهد.

 

دست بیونیکی

 

با این حال، این دست نه تنها با بهره مندی از یک اپلیکیشن قابل کنترل است بلکه از سیگنال های ماهیچه ای برای تغییر یک سری الگوهای از پیش تعیین شده، استفاده می کند. این دست مصنوعی از الکترودهایی در مچ برای گرفتن تکانه های الکتریکی ایجاد شده توسط عضلات منقبض شده استفاده می کند. این تکانه ها توسط رایانه ای در پشت دست تفسیر می شوند.

 

دست بیونیکی

 

هر یک از این انگشتان دست به یک مفصل متصل می شود و از این رو امکان تنظیم شدن به دور هر شکلی از اشیا را که کاربر خواهان گرفتن آن باشد دارد.

 

این دست همچنین می تواند برای هرکار از تایپ کردن تا بستن بندکفش مورد استفاده قرار گیرد.

 

دست بیونیکی

 

این دست مصنوعی در دو رنگ مشکی و بی رنگ عرضه شده است و پس از یک دوره عدم استفاده، با شارژ باتری به طور خودکار به وضعیت طبیعی باز می گردد. این دستگاه آن قدر فنی است که کاربر باید تحت آموزش های دقیق برای استفاده از آن قرار گیرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار