دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در نامه ای خطاب به دفتر مقام معظم رهبری، ریاست جمهوری و... اعتراض خود را نسبت به انفصال دانشگاه ایران از تهران اعلام کردند و خواستار لغو انفصال شدند.
به گزارش خبرنگار باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو» بیش از 2000 دانشجوی دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی تهران در نامه ای خطاب به دفتر مقام معظم رهبری، ریاست جمهوری ، نمایندگان کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی،اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی اعتراض خود را نسبت به انفصال دانشگاه ایران از تهران اعلام کردند.
و خواستار لغو انفصال شدند.
متن نامه بدین شرح میباشد:
بسمه تعالی
دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی ، ریاست محترم جمهوری اسلامی، نمایندگان محترم کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی، اعضای محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی، ریاست محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، وزارت محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی
متاسفانه بار دیگر تصمیمات غیرکارشناسانه موجبات بهت و سرگردانی ما را از این اقدامات را فراهم آورد.
اکنون که پس از دوسال و نیم از ادغام دانشگاه علوم پزشکی ایران در دانشگاه علوم پزشکی تهران می گذرد بار دیگر خبر ناگهانی انفصال مجدد ، آسایش و آرامش را از دانشجویان گرفته است.
ما دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران انفصال این دو دانشگاه را از یکدیگر اقدامی بسیار نادرست دانسته و مراتب اعتراض خود را اعلام میداریم. اقدامی که نه تنها ضربه مهلکی به بدنه آموزش پزشکی و جامعه سلامت کشور خواهد زد بلکه علاوه بر هزینه های گزاف صرف شده در ادغام دو دانشگاه، هزینه های میلیاردی را صرف جداسازی این دانشگاه و تعیین مکان تحصیل دانشجویان خواهد کرد.
بدیهی است که انفصال دانشگاه در شرایطی می خواهد اتفاق بیفتد که شرایط نامساعد پس از ادغام همگی به حالت طبیعی خود برگشته ، دانشکده ها به طور کامل ادغام شده و زمینه رشد و شکوفایی بیشتر علمی و تحقیقاتی حاکم شده است لکن این اتفاقات راه برای هرگونه پیشرفت و تعالی در این دانشگاه مسدود کرده است.
اکنون که دانشکده های پزشکی ، پرستاری ، توانبخشی ، مدیریت و پیراپزشکی و بهداشت به طور کامل ادغام شده اند تکلیف هیچ کدام از دانشجویان مشخص نیست و تمامی مسئولین دانشگاه ، دانشجویان را به کمیته های پیگیری مطالبات ارجاع می دهند.
سوال مهمی که ذهن تمامی دانشجویان و فرهیختگان کشور را به خود مشغول ساخته این است که آیا میتوان به دانشگاه که بر مبنای کلام بنیانگذار انقلاب حضرت امام خمینی (ره) مبدا تحولات است به دید یک ساختمان اداری نگاه کرد که به جای برنامه محور بودن ، مدیر محور شده است؟
آیا ممکن است سیاست های یک دولت با عزل یک وزیر آنچنان تغییر و تحول یابد که برنامه ادغام به انفصال مجدد مبدل گردد؟ با این حساب تکلیف آینده این دانشگاه در دولت های بعد چگونه خواهد بود؟
چگونه می توان دانشگاهی که عمر خود را در دوران جابه جایی های منصبی ناشی از سیاست های رایج در کشور می گذراند ، به نواندیشی علمی – مورد مطالبه مقام معظم رهبری (مدظله) – بپردازد؟
ما دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران پیش از آنکه تبعات منفی این اقدام بر دانشجویان تحمیل شود «لغو هرگونه انفصال در این دانشگاه» را مطالبه نموده و خواستار برگرداندن حقوق ضایع شده مادی و معنوی دانشجویان هستیم .
اين کار از ابتداء اشتباه بود و مطمئن بودم که اين انفصال يک روزي اتفاق مي افتد. که خوشبختانه صورت گرفت و يک بار ديگر دانشگاه ايران که يک تاريخ پر افتخار پشت ان بوده است به صحنه علم بر گشت.
دانشجويان عزيز به اين فکر نباشيد که نام کدام دانشگاه در مدرک شما گنجانده ميشه بلکه به فکر پر نموده چنته علمي خود باشيد و لاغير
دانشجويان عزيز به اين فکر نباشيد که نام کدام دانشگاه در مدرک شما گنجانده ميشه بلکه به فکر پر نموده چنته علمي خود باشيد و لاغير