به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، مسعود بصیری، افزود: جمع شدن وبلاگنویسان و سایتبازها دور هم بیرون از فضای مجازی و در یک فضای ملموس و فیزیکی نقاط مثبت و منفی خودش را دارد. مجموعه فضای مجازی، مجموعهای است که از روزنامهها شروع میشود تا ماهوارهها و ارتباطات دیگری که فی مابین قرار میگیرد ادامه مییابد.
وی ادامه داد: اگر 13سال پیش ما یک سایت یا یک وبلاگ در دنیا داشتیم امروز ما نزدیک به 623میلیون سایت در دنیا داریم و جمعیت امروز فیسبوک یکمیلیارد و 200 میلیون نفر است و سایتی مثل توییتر 800 میلیون نفر کاربر دارد.
وی افزود: بسیاری معتقدند که اگر اینترنت نبود اوباما، رئیسجمهور آمریکا نمیشد و اگر توییتر و فیسبوک نبودند رئیسجمهور آمریکا شخص دیگری بود. زمانی که اوباما وارد فضای اینترنت شد نزدیک به 118هزار کاربر را دور خود جمع کرده بود، درحالیکه رقیبش حدود پنجهزار کاربر داشت. یا در فرانسه برای پیوستن به اتحادیه اروپا و پول مشترک به غیراز رسانهها این وبلاگها بودند که از این اتفاقات حمایت کردند.
اگر 13سال پیش ما یک سایت یا یک وبلاگ در دنیا داشتیم امروز ما نزدیک به 623میلیون سایت در دنیا داریم و جمعیت امروز فیسبوک یکمیلیارد و 200 میلیون نفر است و سایتی مثل توییتر 800 میلیون نفر کاربر دارد
جانشین قرارگاه سایبری سازمان بسیج اظهار کرد: روزانه 248 میلیون کامنت در سایتهای مختلف گذاشته میشود و نزدیک به 800 میلیون وبلاگ در دنیا فعالند و به تعاملات اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و نظرسنجی میپردازند. در کشور ما هم آقایانی با تشکیل شرکتهای هرمی تلاش میکنند تا نظر سنجی را در فضای مجازی انجام دهند چون میدانند تأثیرگذار است.
مسعود بصیری افزود: وبلاگها دومین رسانه تأثیرگذار در فضای مجازی هستند ولی ماهوارهها و سایتها را کنار میگذارند. اکثر مردم میدانند وبلاگها هویت شخصی و درونی دارند که واقعیتها را بهتر منعکس میکنند، وابستگی سیاسی، عقیدتی و اداری به جایی ندارند و باور کردنشان راحتتر است. امروزه جایگاه وبلاگها بسیار گسترده است.
منبع: سیتنا