دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان فارس خواستار فعال سازی پتانسیل و ظرفیت بالای اساتید و دانشجویان دانشگاه پیام نور برای حضور فعال در جنبش کامنت گذاری امر و نهی دینی در فضای مجازی شد.
به گزارش خبرنگار « خبرگزاری دانشجو» از شیراز، حجت الاسلام خوشنویس، امروز در نشست امروز دبیر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکراستان فارس با رئیس دانشگاه پیام نور فارس و اعضای شورای امر به معروف و نهی ازمنکر دانشگاه، که با هدف راه اندازی و تشکیل شوراهای امر به معروف و نهی از منکر مراکز 47 گانه دانشگاه پیام نور در استان فارس برگزار شد، ضمن تشریح دیدگاه های نوین مقام معظم رهبری در حوزه تذکر لسانی بر ضرورت آشنایی بیشتر اساتید و دانشجویان دانشگاه پیام نور تأکید کرد و گفت: براساس آیات قرآنی و روایات متعددی که از سنت و سیره اهل بیت (ع) در منابع دینی ما در خصوص امربه معروف و نهی ازمنکر وجود دارد، می توانیم جایگاه مهم این فریضه را در جامعه اسلامی بازشناسی کنیم.
وی به یکی از مصادیق این سخن اشاره کرد و افزود: وقتی اعضای یک جامعه مواظب همدیگر هستند و هنجارهای همدیگر را مدیریت می کنند، جامعه سعی می کند اشتباه نکند چراکه خود را در تیررس نگاه، زبان و تذکر سازنده دیگران می بیند.
دبیر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر استان فارس در جمع رئیس، معاون و اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه پیام نور استان فارس تحقق جامعه بدون پلیس را تنها یکی از فوائد توجه به این فریضه الهی در جامعه اسلامی عنوان کرد و افزود: امر به معروف، توزیع یک مأموریت بر دوش یکایک اعضای جامعه است.
خوشنویس تصریح کرد: گام اول متولیان امر به معروف در استان برای پیگیری برنامه ها و راهکارهای عملی شدن تذکر لسانی در جامعه بویژه در دانشگاه ها این است که از اعمال سلیقه فردی دراین حوزه خودداری کنیم و امر به معروف را آنچنان که مورد عنایت وخواسته رهبری است را دنبال کنند.
وی به تفقه پویای رهبری در حوزه امربه معروف ونهی ازمنکر اشاره کرد و افزود: معظم له از امربه معروف به عنوان شیرین ترین، ماندگارترین و اثرگذارترین شیوه تعامل اجتماعی یاد می کنند و توجه به همین نکته کافی است تا متولیان امربه معروف از برخوردهای سلیقه ای که جز ایجاد بدبینی، نفرت و انزجار چیز دیگری عاید امربه معروف نمی کند پرهیز کنند.
وی با بیان اینکه ما مخالف اخم های شکننده وتحقیرکننده هستیم، افزود: در جامعه ای که معدل دینداری مردم بالاست نیازی به برخوردهای محکم نیست.
دبیر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر استان فارس از امر به معروف به عنوان یکی از ابزارهای ایجاد نشاط در زندگی یاد کرد و افزود: ما معتقدیم که اگر امربه معروف و روحیه تذکر زبانی دادن در محیط های خانوادگی احیا شود و پدران و مادران بجای تکه پرانی به فرزندان از شیوه های ناصحانه استفاده کنند آنگاه شاهد ایجاد محیط پرنشاط وسازنده و صمیمی در محیط های خانوادگی خواهیم بود و به نوعی در عمل به این فریضه الهی و کار به موفقیت خواهیم رسید.
خوشنویس درپایان خواستار فعال سازی پتانسیل وظرفیت بالای اساتید و دانشجویان دانشگاه پیام نور برای حضور فعال در جنبش کامنت گذاری امر و نهی دینی در فضای مجازی شد که با استقبال اعضای جلسه قرار گرفت.
در بخش دیگری از این نشست مقرر شد شورای امر به معروف و نهی از منکر در مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور استان فارس برگزار و همچنین دوره آموزشی معتمدین نیز به اجرا درآید.