نامزد انتخابات ریاست جمهوری ائتلاف را به معنای تردید افراد برای ورود در عرصه انتخابات دانست و گفت: اگر کسی خود را اصلح میداند باید در حضور پیدا کند.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، کامران باقری لنکرانی کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری دولت یازدهم در جمع خبرنگاران در چهارمین کنگره کانون دانشگاهیان ایران اسلامی که صبح امروز در دانشگاه تهران برگزار شد سیاست خارجی و امور فرهنگی را از مهم ترین مسائلی که دولت یازدهم باید به آن بپردازد دانست و گفت: هر فردی که در دولت یازدهم انتخاب شود باید پاسخگوی این امور باشد.
وی ادامه داد: محوری ترین بحثی که در عرصه اجرایی کشور با آن روبرو هستیم در عرصه مدیریت است و در جهت گیری های کلان نیز باید به اصل عدالت توجه کنیم تا کشور به سوی تعالی رود هر چند عدالت نیز هدفی میانه است و هدف اصلی یک دولت باید ترویج مبانی اسلامی در کشور باشد.
باقری لنکرانی فضای انتخاباتی را پرشور دانست و اظهار داشت: مردم با نگاهی آگاه و دغدغه مند به فضای انتخاباتی را نگاه می کنند و برنامه های کاندیداهای احتمالی را با دقت نقد می کنند.
باقری لنکرانی با انتقاد از برخی حرکت های سیاسی صورت گرفته در عرصه انتخابات تصریح کرد: برخی حرکت های سیاسی که اکنون در حال رخ دادن است به نوعی با مردم سالاری دینی در تضاد است که برای مثال افرادی که اول کاندیدا می شوند و بعد از تصمیم خود برای کناره گیری سخن به میان می آورند شفاف سازی تلقی نمی شود و تقاضا می کنیم هر کس که این ظرفیت را در خود می بیند که در عرصه اجرایی کشور وارد شود حضور پیدا کند و خودش را به آرای مردمی عرضه کند به جای آنکه با برخی لابی گری های آشکار و پنهان سیاسی در عرصه انتخابت وارد شود.
این کاندیدای احتمالی با انتقاد از فعالیت های زودهنگام انتخاباتی گفت: تا زمان انتخابات 50 روز باقی مانده است و قرار نیست همه انتخابات در همین زمان صورت گیرد؛ از همان روز اول با فعالیت زود هنگام انتخاباتی مخالف بودیم و من از جمله کسانی بودم که نسبت به باقی کاندیداها دیرتر اعلام کاندیداتوری کردم.
باقری لنکرانی یکی از مهم ترین چالش هایی را که در عرصه سیاسی با آن روبرو هستیم عدم همسویی واقع گرایی و آرمان خواهی دانست و گفت: باید تلاش کنیم تا واقع گرایی خود را با آرمان خواهی همسو کنیم که مطالبه نظام مردم سالاری دینی ایران نیز بر همراهی این دو با یکدیگر تکیه دارند.
وی ادامه داد: اکنون برخی کاندیداها بر واقع گرایی به طور تنها و برخی دیگر تنها با نگاهی آرمان خواهانه درباره وضعیت کشور اظهارنظر می کنند که باید تلاش کنیم رویکرد خود را رویکردی همسو و همراه با این دو موضوع با یکدیگر باشند.
وی در تبیین برنامه های اقتصادی خود گفت: یکی از مشکلات اقتصادی کشور در زمینه مالیات است که اکنون عمده مالیات کشور را از کارمندان دولت می گیریم که قالبا افراد متوسطه جامعه محسوب می شوند هر چند گام های خوبی در این زمینه برداشته شده است در حالی که اگر مالیات از محل تولید ثروت گرفته شود و باید سعی کنیم با انجام دادن اقداماتی از فساد مالی و بازی های پشت پرده و زیرمیزی جلوگیری کنیم که این امر نیازمند کار در عرصه های فرهنگی مالیات است تا بتوانیم شاهد جهش بلندی در این زمینه باشیم.
باقری لنکرانی اظهار داشت: اکنون با کاندیداهای فعلی تردیدی برای ماندن ندارم و معتقدم اگر کسی خود را اصلح می داند باید در عرصه حضور پیدا کندو اگر تردید دارد نباید وارد عرصه انتخابات شود.
وی در پایان ائتلاف را به معنای تردید افراد در عرصه انتخاباتی دانست و افزود: حضور من در انتخابات قطعی است ولی اگر کاندیدای دیگری وارد عرصه انتخابات شود درباره حضور خود فکر خواهم کرد.