معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: ادغام دانشگاه علوم پزشکی ایران و تهران به هیچ یک از اهداف از پیش تعیین شده نرسید
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، بهرام عین اللهی با بیان این مطلب شب گذشته در برنامه نبض شبکه خبر سیما، گفت: بر اساس اسناد موجود در 8 آبان 89، اهداف عمده ادغام چنین اعلام شده بود: 1- رسیدن به قله های تولید علم در کشور و اهداف چشم انداز 20 ساله 2- دستیابی به پوشش کامل گسترده خدمات بهداشتی، درمانی در کلانشهر تهران و به خصوص مناطق نیازمند، مستحکم تر از گذشته.
وی افزود: علاوه بر این اهداف هم در 9 آبان، همدلی و تلاش استادان برای سلامت آحاد جامعه و حضور موثر در عرصه های منطقه ای و بین المللی را نیز هدف دیگر ادغام اعلام شد.
عین اللهی ادامه داد: در 11 آبان 89 نیز اعلام شد انحلالی صورت نگرفته و دو دانشگاه ادغام شده اند و این ادغام اگر خوب مدیریت شود و همراهی گروه های آموزشی را به دنبال داشته باشد فعالیت های آموزش پزشکی ارتقای خواهد یافت که اکنون بعد از گذشت دو و نیم سال باید پرسید کدامیک از این اهداف محقق شده اند و کدام همدلی اتفاق افتاد؟!
وی انتقال پرسنل مستقر در تهران به خارج از تهران (یعنی انتقال به دانشگاه علوم پزشکی کرج) را یکی دیگر از اهداف این ادغام ذکر کرد و بیان داشت: این هدف هم محقق نشد، یعنی هدف کوچک سازی نیز در حد یک ادعا باقی ماند و همه آن پرسنل هنوز زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستند.
تغییر 19 مدیر دانشگاه ایران در عرض 2 روز
معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: در تاریخ 10 آبان تغییر و تحولات مدیران دانشگاه ایران به حدی بود که در عرض دو روز 19 نفر از مدیران این دانشگاه تغییر کردند، ولی در بخش بهداشت و درمان این دانشگاه هیچ تغییری انجام نشد و از همان ابزار قبلی استفاده می شد.
عین اللهی گفت: تا 15 آبان همان سال یعنی 7 روز پس از ادغام پنج وزیر پیشین وزارت بهداشت این ادغام را محکوم کردند در حالی که تاکنون هیچ یک از این وزرا درباره احیای دانشگاه علوم پزشکی ایران موضع منفی اتخاذ نکرده است.
وی افزود: در 12 آبان همان سال، 18 نفر از نمایندگان عضو دو کمیسیون بهداشت و درمان و آموزش و تحقیقات مجلس برای این ادغام به وزارت وقت تذکر کتبی دادند.
عین اللهی درباره طی شدن مراحل قانونی ادغام نیز بیان داشت: از نظر قانونی هر دانشگاهی اساسنامه ای دارد که شرایط قانونی انحلال و ادغام در آن دیده می شود ولی درمورد ادغام دانشگاه ایران هیچکدام از این ها دیده نشد و شرایط قانونی ادغام محقق نشد.
وی با اعلام اینکه امضاهای هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی ایران به صورت دست گردان بوده است، گفت: جلسه شورای گسترش آموزش پزشکی هم بعد از انحلال تشکیل شد و امضاهای آن هم به صورت دست گردان بوده است.
معاون آموزشی وزارت بهداشت در ادامه تصریح کرد: دانشگاه محل حضور استادان و نخبگان است و هر تغییری باید با نظر استادان صورت بگیرد و وزارتخانه به دلیل اعتراض استادان مجبور شد دانشگاه ایران را احیا کند.
کارهاي اداري اعضاي هيات علمي علوم پزشکي ايران را که طبق فزمابشات مقام محترم وزارت بايد تا آخر تير در علوم پزشکي تهران انجام پذيرد را انجام نمي دهند و حناب آقاي ...مي فرمايند براي رفع و رجوع کارهاي اعضاي هيات علمي ايران وقت ندارند. آيا بعد ازگذشتن حدود دو سال از ادغام اوضاع رو به راه شده بود که شما دوباره يک مسئله ديگر درست کرديد به نظر شما چند سال ديگر طو ل خواهد کشيد تا اوضاع سر و سامان بگيرد ؟ به نظر من ادغام در ست نبود ولي بعد از دو سال مسئله انتزاع از مسئله ادغام مم بدتراست آيا مدانيد چه استرسي بر سر دانشجويان در حال تحصيل و يا امتحان وارد مينماييد و يا به فکر پست و مديريت خودتان و يا رفع و رجوع علوم پزشکي بهشتي هستيد.
حسنا
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۵
خيالت راحت باشه زهرا جون.دكتر اعتماديان تو جشن تولد اين دانشگاه دوباره متولد شده گفتش طبق قوانين دانشجويان اون دانشگاه مدرك علوم پزشكي تهران رو مي گيرن.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.