کد خبر:۲۳۶۹۷۲
گل محمدی در نشست خبری:

برد روحیه بخشی برای دیدار مقابل سپاهان به دست آوردیم/ کریمی ترسید مصدوم شود

سرمربی پرسپولیس گفت: ‌با توجه به دوری 19 روزه ما از میدان مسابقه، دیدار در مقابل ملوان و پیروزی در این بازی، روحیه تیم برای رویارویی در مقابل سپاهان را افزایش داد.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو» یحیی گل‌محمدی سرمربی تیم پرسپولیس در نشست خبری پس از پایان مسابقه مقابل ملوان انزلی در خصوص بازی گفت: بازی سختی برای ما بود با توجه به اینکه 19 روز از شرایط مسابقه به دور بودیم و مسابقه رسمی نداشتیم این بازی در آستانه دیدار با سپاهان در فینال جام حذفی برای ما مهم بود.


وی گفت: تیم ملوان امروز فوتبال خوبی را بازی نکرد و بیشتر برای بازی تدافعی به تهران آمده بود و فرصت چندانی بر روی دروازه ما ایجاد نکرد اما ما در نیمه دوم با سرعت دادن به بازی از لایه‌های دفاعی این تیم عبور کردیم و توانستیم به گل برسیم.


سرمربی تیم پرسپولیس در خصوص قهر محمد قاضی بعد از تعویض شدن در بین دو نیمه گفت: من تازه متوجه این مسئله شدم و دلیل آن را نمی‌دانم ولی می‌دانم قاضی بازیکن باشخصیتی است و باید بررسی کنیم تا دلیل آن را متوجه شویم.


وی در خصوص اظهارات قاضی که گفته بود ما در تمرینات با یک سیستم تمرین می‌کنیم و هنگام مسابقه با یک سیستم دیگر به میدان می‌رویم عنوان کرد: ما به دلیل کمبود بازیکن در این دیدار مجبور بودیم که تغییر تاکتیک بدهیم و این حق مربی است با توجه به داشته‌های خود برای هر مسابقه تصمیم بگیرد.


گل‌محمدی در خصوص هواداران پرسپولیس و نقش آنها در بازی مقابل سپاهان گفت: من مطمئن هستم هواداران در فینال جام حذفی ورزشگاه آزادی را پر خواهند کرد و مانند همیشه پشتیبان و همراه تیم ما خواهند بود و مطمئن هستم غیبت آنها در دیدار در مقابل ملوان به خاطر عدم حساسیت این بازی برای آنها بود اما دیدار با سپاهان انگیزه‌های متفاوتی دارد و مطمئنا آنها استادیوم را پر خواهند کرد.


وی در خصوص استفاده از هادی نوروزی در نیمه دوم علی‌رغم مشکلاتی که او در چند هفته اخیر برای تیم به وجود آورده بود گفت: ما به خاطر کمبود بازیکن مجبور شدیم از او استفاده کنیم ضمن اینکه جلسه کمیته انضباطی باشگاه در خصوص سرنوشت او هنوز برگزار نشده است و ما پس از برگزاری این جلسه در خصوص او تصمیم‌گیری خواهیم کرد.


سرمربی پرسپولیس در پاسخ به این انتقاد که پرسپولیس در این دیدار با قدرت ظاهر نشد افزود: دیدار با ملوان به دلیل عدم حساسیت آن برای ما باعث شده بود بازیکنان با انگیزه کمتری به میدان بروند اما مطمئن باشید مقابل سپاهان با قدرت ظاهر می شویم.

 

گل‌محمدی در خصوص غیبت علی کریمی در مسابقه امروز گفت: ما امیدوار بودیم او نیم ساعت برای ما بازی کند ولی وقتی با او صحبت کردیم او گفت که می‌ترسد مصدوم شود و به همین خاطر ترجیح داد که در بازی امروز نباشد و قصد دارد با قدرت مقابل سپاهان به میدان برود.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار