به گزارش خبرنگار باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو» از سمنان، علی ملاکاظمی، عضم هیئت علمی دانشگاه که شب گذشته در نشست بصیرتی با موضوع سبک زندگی در دانشگاه پیام نور دامغان سخن می گفت، با بیان اینکه همیشه دقت در تقدم و اولویت ها برای یک مسافر یک سیر مهم است که این حرکت از کجا شروع می شود، اظهار داشت: انسان به خود می لرزد زمانی که سابقه شمر را بداند؛ چرا که شمر 16 مرتبه با پای پیاده به خانه خدا رفت و مناجات های بسیار زیبایی هم داشت و به تعبیر مقام معظم رهبری چه شد که جانباز جنگ صفین تا مرز شهادت پیش رفت؛ اما قاتل فرزند علی(ع) شد.
وی گفت: یکی از ویژگی های زندگی شمر شکم پرستی بود که به کم قانع نبود؛ در حالی که خوردن غذای کم از صفات انسان های متقی است و حضرت علی (ع) در این باره می فرماید: تا زمانی که گرسنه نشدید، غذا نخورید و تا زمانی که سیر نشدید، دست از غذا بکشید.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: یکی از آثار تقوا تندرستی است و خوردن در سلامتی اهمیت بسیار دارد؛ اما وقتی انسان بنده هوس باشد، خوردن غذای حلال یا حرام برایش مهم نخواهد بود و در نتیجه از تقوا دور خواهد شد.
ملاکاظمی افزود: فرق ما با شمر در مقام و جایگاه اوست، شمر در مقابله با ولی خدا بود؛ اما ما در مقام کوچکتر در مقابله با دیگران هستیم و اگر شرایط برخورد با ولی خدا به وجود بیاید، چه خواهیم کرد .
وی با بیان اینکه دومین ویژگی شمر حسادت بود، گفت: متاسفانه امروز موضوع چشم و هم چشمی و حسادت بیشتر در خانم ها دیده می شود و خانم ها بیشتر در این زمینه دچار می شوند.
این استاد دانشگاه در ادامه یادآور شد: کربلا یک انقلاب هشت ساعته بود؛ اما 80 هزار حرف برای ما دارد، جغرافیای هیچ انقلابی به کوچکی کربلا نبود؛ ا ما هیچ انقلابی نیز به اندازه کربلا اثربخش نبود.
ملاکاظمی اظهار داشت: خداوند یک امام حسین(ع) داشت که ایشان را شمر به قتل رساند، خداوند چند امام حسین(ع) خلق کند تا انسان ها به شمر بودن خودشان پی ببرند. با این تفاسیر وقتی زیارت عاشورا میخوانیم و شمر را لعنت می کنیم، باید بترسیم که خود ما شمر نباشیم.