کد خبر:۲۳۸۵۳۲
با حضور رضایی، کواکبیان و سبحانی برگزار می‌شود؛

نشست دو روزه سراسری دفتر تحکیم وحدت

نشست دو روزه سراسری دفتر تحکیم وحدت با حضور فعالان انجمن‌های اسلامی و کاندیداهای احتمالی ریاست‌جمهوری برگزار می‌شود.

محمدعلی اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره برگزاری نشست سراسری دفتر تحکیم وحدت گفت: نشست دو روزه سراسری سیاسی-انتخاباتی دفتر تحکیم وحدت با موضوع انتخابات 92 با حضور فعالان انجمن های اسلامی سراسر کشور و همچنین کاندیداهای احتمالی ریاست جمهوری در دو روز  19 و 20 اردیبهشت برگزار می شود.
 
دبیر دفتر تحکیم وحدت در ادامه افزود: پنجشنبه، 19 اردیبهشت مهدی واعظ زاده، مصطفی پورمحمدی، مهدی چمران و کامران باقری لنکرانی سخنرانی خواهند کرد و در ادامه در روز جمعه، 20 اردیبهشت، نشست با حضور حسن سبحانی، محسن رضایی، سیدعباس نبوی، محمد خوش چهره و مصطفی کواکبیان برگزار می شود.
 
وی در پایان ابراز داشت: این نشست دو روزه از ساعت 11 تا 20 پنجشنبه در دانشکده ادبیات دانشگاه علامه طباطبایی آغاز به کار می کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار