کد خبر:۲۳۸۹۳۷
استاندار خراسان رضوی:

سالن‌های ورزشی خراسان رضوی به بخش خصوصی واگذار می‌شود

استاندار خراسان رضوی گفت: واگذاری سالن‌های ورزشی به بخش خصوصی نیازمند حضور فعال و توانمند آنها بوده که در صورت داشتن شرایط بر اساس قوانین و مقررات، این کار انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمد حسین فروزان مهر روز گذشته با حضور در نهمین دوره مسابقات کشتی با چوخه قهرمانی کشور، یادواره سردار شهید بابامحمد رستمی در روستای رهورد شهرستان قوچان در جمع خبرنگاران گفت: کشتی با چوخه یکی از رشته‌های ورزشی کهن در استان خراسان رضوی است که از گذشته‌های دور مورد توجه قرار داشت و ثبت بین المللی این ورزش یکی از اقدامات خوب و مناسب است.

 

وی افزود: باید زمینه ارتقای سطح اینگونه مسابقات را فراهم کنیم تا جوانان این مرز و بوم که همه پهلوان  و روحیه پهلوانی خود را از مقتدایشان حضرت علی(ع) به ارث برده‌اند، در این عرصه نیز همانند عرصه‌های دیگر خوش بدرخشند.

 

استاندارخراسان رضوی بیان کرد: در توسعه ورزش در استان خراسان رضوی یک نگاه آمایشی در حوزه ورزش داریم که بخشی از شهرستان‌ها پتانسیل‌های خاصی در زمینه یک رشته ورزش خاصی دارند مثلا قوچان در بحث کشتی با توجه به ظرفیت‌هایی که دارد می تواند سرآمد باشد.

 

فروزان مهر در پاسخ به سوال خبرنگاری پیرامون دلیل عدم واگذاری سالن‌های ورزشی به بخش خصوصی افزود: دولت فعالیت‌هایی که می‌توان به بخش خصوصی واگذار کرد را در دستور کار خود قرار داده که در خصوص واگذاری سالن‌های ورزشی به بخش خصوصی نیز باید در ابتدا در بخش خصوصی فعال و توانمند حضور داشته باشد.


وی خاطرنشان کرد: استراتژی ما این است که اگر بخش خصوصی فعالی وجود داشته باشد بر اساس قوانین و مقررات سالن‌های ورزشی را واگذار می‌کنیم.


استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد:  نگاه ما توسعه ورزش است که در همین رابطه مجموعه خانه کشتی شهر قوچان صبح امروز کلنگ زنی شد. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار